Deputatul PSD de Timiş Gheorghe Ciobanu a murit în urma unui infarct

Ultima actualizare:

    Moartea deputatului Gheorghe Ciobanu a uimit pe toată lumea, deoarece parlamentarul ducea o viață sănătoasă
Moartea deputatului Gheorghe Ciobanu a uimit pe toată lumea, deoarece parlamentarul ducea o viață sănătoasă

Deputatul PSD de Timiş Gheorghe Ciobanu a decedat, marţi dimineaţă, în urma unui infarct. Potrivit corespondentului Mediafax, preşedintele PSD Timiş, Sorin Grindeanu, a declarat că decesul este o surpriză deoarece parlamentarul în vârstă de 50 de ani nu avea probleme de sănătate şi ducea o viaţă sănătoasă

Președintele PSD Timiș, Sorin Grindeanu, care este și ministru pentru Societatea Informațională, a declarat corespondentului MEDIAFAX că deputatul Gheorghe Ciobanu a murit, marți dimineață, în urma unui infarct.

Grindeanu a mai spus că Ciobanu a dus o viață sănătoasă în ultimii ani și că, din câte știe el, acesta nu avea probleme de sănătate.

"Ce pot să spun? Nu mai sunt cuvinte. Era colegul meu de bancă în Camera Deputaților. A dus o viață sănătoasă în ultimii cinci ani. Sunt șocat", a declarat Sorin Grindeanu.

Gheorghe Ciobanu s-a născut în 22 septembrie 1964, în comuna Crâmpoia, din județul Olt. Deputatul PSD era căsătorit și avea trei copii.

Din decembrie 2008, a fost deputat în Parlamentul României. De asemenea, timp de un an, din 2007 până în 2008, a fost consilier local în cadrul Consiliului Local Timișoara, iar în anul 2007 a fost și subprefect. În perioada 2002 - 2004, Gheorghe Ciobanu i-a fost consilier președintelui Consiliului Judetean Timiș de la acea vreme, Dan Ioan Şipoş.

Anterior, deputatul Gheorghe Ciobanu a lucrat în cadrul Direcției Vamale Timiș, din 1990, iar din 1999 şi până în 2001 a ocupat funcţia de director al instituţiei

image
image
image
image
image
image
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
actualitate.net
image
actualitate.net