Deputatul PMP Constantin Codreanu, implicat într-un accident rutier. A fost transportat la spital

Ultima actualizare:

    Deputatul PMP Constantin Codreanu se află la spital, cu traumatism de piramidă nazalăSursa foto: Facebook
Deputatul PMP Constantin Codreanu se află la spital, cu traumatism de piramidă nazalăSursa foto: Facebook

Deputatul PMP Constantin Codreanu a fost implicat în această dimineață într-un accident rutier produs în orașul Focșani. Politicianul se afla în mașina Camerei Deputaților când a fost lovit din spate de un alt autoturism. Atât el cât și șoferul său au ajuns la spital, la Unitatea de Primiri Urgențe din Focșani.

Deputatul PMP Constantin Codreanu a fost implicat, vineri dimineață, în jurul orei 06.20, într-un accident rutier, produs pe șoseaua de centură a orașului Focșani, județul Vrancea. Mașina în care se afla deputatul și care era condusă de șoferul acestuia a fost lovită din spate de un alt autoturism. Evenimentul s-a produs la o intersecție cu semafor, pe Calea Moldovei. În urma impactului, deputatul Constantin Codreanu s-ar fi lovit la cap și ar fi suferit un traumatism facial de piramidă nazală. La fața locului a ajuns imediat ambulața care i-a preluat pe deputat dar și pe șoferul său și i-a transportat la spital.

CITEȘTE ȘI: Daniel Chițoiu, trimis în judecată. Fostul ministru a omorât într-un accident rutier două persoane

„În această dimineaţă, în jurul orei 06:20, pompierii militari au fost solicitaţi să intervină la un accident rutier produs în municipiul Focşani, pe Calea Moldovei, în care au fost implicate două autoturisme. Pentru gestionarea situaţiei de urgenţă, la faţa locului au acţionat 2 echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani, cu o autospecială de intervenţie şi o ambulanţă SMURD. Paramedicii au acordat primul ajutor calificat unei persoane, de sex masculin, în vârstă de 39 de ani, care a suferit, în urma impactului, un traumatism facial de piramidă nazală. Pacientul a fost transportat la U.P.U. Focşani”, au anunţat reprezentanţii ISU Vrancea.

Deputatul PMP Constantin Codreanu, implicat vineri dimineață într-un accident rutier pe șoseaua de centură a Focșaniului este născut la 12 iulie 1981 și este un mare pasionat de muzică și poezie, așa cum se prezintă în CV-ul publicat pe sitetul Camerei Deputaților. El cântă la fluier, ocarină, acordeon și pian. A scris poezii și a publicat fragmente de proză în reviste și ziare din România și Republica Moldova. Este necăsătorit și are dublă cetățenie: română și moldovenească. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net