Deputatul ”Mitralieră”, incident în trafic. Nu a oprit la solicitarea polițiștilor

deputat_psd_catalin_radulescu-mitraliera-captura_mediafax.jpg

deputat_psd_catalin_radulescu-mitraliera-captura_mediafax
Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a fost implicat miercuri seară (13 noiembrie) într-un incident în trafic
Foto: captura_mediafax
Citeste tot despre: 

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a fost implicat miercuri seară (13 noiembrie) într-un incident la un punct de control al Poliţiei Rutiere. Mediafax, care a obţinut o filmare de la faţa locului, a relatat că deputatul ar fi trecut pe roşu.

Tupeu de politician. Mediafax a prezentat o filmare în care  deputatul PSD nu opreşte la solicitarea repetată a agenţilor în timpul unui control de rutină de verificare a alcoolemiei conducătorilor auto.

Deputatul ”Mitralieră”, incident în trafic

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a fost implicat miercuri seară (13 noiembrie) într-un incident.

”Unde vă duceţi?”, îl întreabă unul dintre poliţişti. „Nu stau cu presa de vorbă”, a răspuns Cătălin Rădulescu. „Rămâneţi pe loc”, insistă poliţistul.

În urma incidentului, deputatul a transmis într-un comunicat pentru Mediafax că înainte de la ajunge la punctul de control, la Victoriei, a fost şicanat de un protestar, faimosul Ceauşescu şi că la momentul verificării „a apărut” şi un jurnalist sau presupus jurnalist, iar el crezând că are legătură cu „gaşca lui Ceauşescu” s-a „enervat”.

Purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a intervenit telefonic la Digi 24, clarificând incidentul, fără a putea confirma declaraţia despre prietenii poliţişti.

”Imaginile prezentate de Mediafax sunt un pic diferite de cum au stat lucrurile în realitate. Colegii mei au acţionat cum se acţionează de obicei în fiecare seară pentru combaterea conducătorilor auto care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice. Era un filtru în zona respectivă, conducătorul respectiv a fost observat şi oprit de către colegii mei pentru control. Nu a demarat, cum au specificat ei, ci pur şi simplu a mutat autovehiculul mai în faţă, pentru că a observat un jurnalist care filma. Colegii mei i-au solicitat documentele, acesta le-a prezentat, nu au fost identificate nereguli şi au procedat la testarea cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost negativ”, a declarat Claudiu Costea, purtător de cuvânt al Brigăzii Rutiere Bucureşti, pentru Digi24.

Citește și:

Deputatul Cătălin Rădulescu: ”Protestatarii ar trebui alungaţi cu tunurile cu apă”

Marian Ceaușescu săltat de polițiști din fața casei lui Ion Iliescu

Loading...

Citește și