Deputat PSD, acuzat că ar fi lovit cu mașina doi protestatari

646x404.jpg

Deputatul PSD de Sibiu, Ioan Țerea este cercetat pentru vătămare din culpă

O clipă de furie îl costă! Ioan Terea, deputat PSD, este acuzat de vătămare corporală din culpă. Doi protestatari #rezist îl acuză pe politician că i-ar fi lovit cu mașina în timpul protestului de miercuri seară, care a avut loc în fața Palatului Parlamentului

A fost agitație ieri, la Parlament. Deputații PSD, ALDE și UDMR au încercat, pe repede înainte, să adopte primul pachet de modificări ale legilor justiției. Opoziția s-a opus vehement iar mai mulți protestarari au luat cu asalt Palatul Parlamentului pentru a protesta față de schimbările legislative.

 

La un moment dat, potrivit adevărul.ro, parlamentarul Ioan Terea, deputat PSD de Sibiu, ar fi lovit doi protestatari în timp ce ieşea din curtea Parlamentului. Victimele acuză că au fost lovite cu maşina, iar unul dintre ei a solicitat să fie dus la spital, acuzând dureri la un braţ. Terea se apără spunând că cei doi s-au aruncat pur şi simplu în faţa maşinii.

Potrivit oficialilor Poliţiei Capitalei, în acest caz a fost întocmit un dosar de cercetare penală ce va fi înaintat Parchetului de pe lângă Inalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PÎCCJ), cel care are competenţa de a investiga cauze în care sunt implicaţi parlamentari. La fața locului, deputatul PSD a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind negativ. Criminaliştii au inspectat maşina deputatului Ioan Terea şi vor viziona şi imaginile suprinse de camerele de supraveghere din zonă, pentru a determina ce s-a întâmplat

loading...
Loading...

Citește și

  • florin iordache

    Deputații Puterii și ai Opoziției și-au aruncat vorbe grele miercuri, 6 decembrie, de Sfântul Nicolae și la o zi după decesul Regelui Mihai, ultimul monarh al României. Reprezentanții PNL și USR au cerut suspendarea ședinței în plen, respectiv amânarea dezbaterii statutului judecătorilor și procurorilor și a modificării legii ANI. deputații PSD au respins propunerile.

  • macron vizita romania august 2017

    Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) a transmis o scrisoare deschisă ministrului Justiţiei, Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), procurorului general şi preşedintei Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ), scrie news.ro. DNA precizează că nu a fost consultată în legătură cu modificările propuse de ministrul Justiției și că nu a primit nici până acum proiectele.