Deputat PMP, despre Ghiță: „Orice om puternic din țara asta are un frate prost”

bichinet.jpg

corneliu bichinet
Corneliu Bichineț îl consideră pe Sebastian Ghiță un om puternic
Foto: Adevărul

Corneliu Bichineț, un deputat PMP, a fost invitat vineri, 14 aprilie, la RTV, unde a vorbit despre capturarea lui Sebastian Ghiță în Serbia. Deputatul este de părere că „orice om puternic din țara asta are un frate prost” și din cauza acestuia a fost Ghiță prins.

”Indiferent ce o fi făcut, omul ăsta (Sebastian Ghiţă - n.r.) este depozitarul unor adevăruri care interesează pe toată lumea, de la ultimul ţăran până la preşedintele ţării. (...) Credeţi că a plecat din ţară de prost? A plecat ca să trăiască şi a ales Serbia. Din punctul meu de vedere, a ales foarte bine, iar cei care încearcă să îl hărţuiască şi probabil că îl manevrează ştiu foarte bine de la început unde a fost. Şi acum să îl aducă acasă frumos, să îl îmbrace în ţinută corespunzătoare”, a declarat Corneliu Bichineț, potrivit Adevărul.ro.

ghita-fugar.jpg

sebastian ghita
Noua înfățișare a lui Ghiță, la patru luni după ce a fost dat dispărut
Foto: Poliția Română

”Orice om puternic din ţara asta - şi Ghiţă e un om puternic şi inteligent, fără să îl fac erou - are un frate prost. Aşa i s-a întâmplat din nefericire unuia şi mai bun şi mai valoros decât Ghiţă, domnului Băsescu, preşedintele partidului meu. Nu i-au făcut toţi din jur rău cât i-a făcut din greşeală fratele său. Aşa s-a întâmplat şi cu Ghiţă”, a mai adăugat deputatul PMP, potrivit sursei citate.
Sebastian Ghiță a fost prins în noaptea de 13 spre 14 aprilie în Belgrad, capitala Serbiei. Acesta se legitimase în fața polițiștilor cu acte false care aveau însemnele altui stat din Uniunea Europeană.ghiță urmează acum să fie extrădat de autoritățile sârbe, dar procedura ar putea dura câteva zile sau chiar o lună.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1