Denunțătorul Olguței Vasilescu, la DNA

Ultima actualizare:

    Petre Becheru susține că a fost amenințat cu moartea după ce a denunțat-o pe Lia Olguța Vasilescu
Petre Becheru susține că a fost amenințat cu moartea după ce a denunțat-o pe Lia Olguța Vasilescu

Petru Becheru, denunțătorul Liei Olguța Vasilescu, s-a prezentat marți, 9 august, la sediul Direcției Naționale Anticorupție (DNA), unde a spus că urmează să dea declarații. El pretinde că a fost amenințat de un subaltern al edilului din Craiova.

Petru Becheru, președintele unei Asociații de proprietari din municipiul Craiova, este cel care denunțat-o la DNA pe Lia Olguța Vasilescu, primarul orașului, pentru luare de mită, spălare de bani și folosirea autorității pentru a obține foloase.

Marți, 9 august, Petre Becheru a ajuns la DNA pentru a da declarații.

”Am venit să fac declarații în dosarul cu granitul, infracțiunile de acolo. Au venit banii pentru fața blocului Romarta și, de asemenea, noi precizări legate de încercările de influențare a declarațiilor mele. Am fost amenințat, au fost amenințări la adresa vieții, la adresa oamenilor din bloc și alte chestiuni pe care am să le spun când ies”, a afirmat Becheru la intrarea în sediul DNA, citat de hotnews.ro. 

Becheru susține că a fost amenințat de un un subordonat al dânsei, angajat la regia locală de transport. ”Mi-a oferit practic mită, a încercat să mă corupă, solicitându-mi să renunț la plângere, să-mi retrag probele din dosar, sau să le invalidez, să las în dosar doar ce a strâns DNA-ul, eu să nu le mai dau nimic și să nu mă mai prezint la proces. În caz contrar, m-a avertizat că viața este scurtă, a invocat divinitatea, mi-a spus că familia mea va suferi și inclusiv eu și că dacă mă duc în excursia pe care mi-a propus-o, într-o stațiune din nordul Olteniei, excursie gratuită, îmi voi prelungi viața cu două luni de zile. De asemenea a făcut precizarea că el este membru FSN din anii 90, că nu este traseist politic și că el este un mare susținător al doamnei Olguța”, a declarat Petre Becheru, citat de hotnews.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
cos de cumparaturi  jpeg
fugar jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net