Denise Rifai, replici halucinante pe bandă. Robert Turcescu, cea mai nouă țintă

denise_rifai.jpg

denise rifai
Denise Rifai a luat un nou candidat în colimator
Foto: Realitatea TV

Platoul de la Realitatea TV pare domeniul lui Denise Rifai, căci prezentatoarea dă lovitură după lovitură. Deși monitorizată de CNA, Rifai nu stă deoparte și continuă replicile care ridică semne de întrebare.

Robert Turcescu este candidatul PMP la Primăria Generală a Capitalei și cel mai recent invitat a jurnalistei la emisiunea "Ora primarului", luni, 30 mai.  Acesta nu a scăpat de întrebările fără sens ale lui Rifai: „Să trecem la slogan: „Să dăm tonul!“. Să vă întreb de ce nu daţi păstrav şi doar ton?“, l-a întrebat aceasta pe candidat.

"Sloganul meu este "Deșteptarea, București!" și are mai multe sensuri. Unul dintre ele este că bucureștenii se vor trezi la aceste alegeri și vor alege cel mai bun primar pentru București, iar ceea ce pot să spun, cu modestie, este că acel primar trebuie să fie Robert Turcescu. Când am spus că din 6 iunie dau tonul pentru București, am vrut să arăt că nu sunt un individ care vrea să intre în costumul de primar și de acolo să nu mai știu ce se întâmplă. Sunt om și îmi place să trăiesc printre oameni", a fost răspunsul candidatului PMP.

denise_rifai_turcescu.jpg

denise rifai robert turcescu
Denise Rifai a stat față în față cu Robert Turcescu
Foto: captură Realitatea TV

"Victimele" anterioare

Laura Chiriac, candidata ALDE la Primăria Sectorului 1, a fost prima victimă a tunurilor lui Denise Rifai. Foste colege în televiziune, cele două au fost la un pas de păruială. Denise Rifai a acuzat-o pe candidata ALDE că i-a furat sloganul „cu mâinile curate” Marinelei Mititelu. Spiritele s-au încins în platou, iar după mai multe replici acide, Denise Rifai a ridicat tonul la invitată: „Râdem sau vorbim serios, păi ce facem?!”.

Pe Nicușor Dan, candidatul USB la Primăria Generală, l-a atras într-o capcană, păcălindu-l că ar fi existat un tramvai 101 în București, iar Alexandru Nazare, cel ce se află pe listele elctorale de la sectorul 1, a intrat în colimatorul ei din cauza sloganului de campanie: "Tu cu mine suntem unu," care a făcut-o să-l întrebe dacă se împreunează cu tot sectorul.

Loading...
 
 

Citește și