Denise Rifai lovește din nou: „Înțeleg că sunteți necăsătorit, dar vă împreunați cu tot sectorul?”

denise-rifai_invitatie-ponta.png

Denise Rifai, moderatoarea emisiunii electorale de la Realitatea TV a dat de pământ cu doi dintre candidații la fotoliul de primar al sectorului 1
Citeste tot despre: 

Cu trei săptămâni înaintea alegerilor, campania electorală la televizor a ajuns în situația în care atât candidații cât și moderatorii nu se mai suportă sau se plictisesc unii cu alții. Denise Rifai, de la Realitatea TV, este deja marcă înregistrată iar ultimele ei două prestații analizate de pagina de media.ro nu au nevoie de multe comentarii: o interpretare tabloidă a unui slogan, trimiteri la “împreunarea cu tot sectorul” și o ceartă în toată regula cu o fostă colegă, acum aflată în postura de candidat.

Primul dialog electoral a avut loc vineri, cu Laura Chiriac invitată în studio. Al doilea, marți seară, cu Alexandru Nazare.. Ambii candidați la fotoliul de primar al sectorului 1. Moderatoarea a făcut praf sloganul candidatului Alexandru Nazare. Avea chef de glume, se simțea în formă iar săracul candidat a simțit asta cu vârf și îndesat.

Denise Rifai: „Avem un slogan. Un slogan, domnule Nazare, un slogan pe care poate telespectatorii mei nu îl cunosc. Sloganul domnului Nazare spune așa: Tu cu mine suntem unu!

Domnule Nazare, ce slogan e ăsta? Tu cu mine sau eu cu dumneavoastră suntem 1? Cum? Eu înțeleg că sunteți necăsătorit, dar chiar așa? Cu tot sectorul? Sau pe rând? În grup? Separat?”

Alexandru Nazare: „Doamnă, vreau să explic acest lucru. Mă bucur, într-un fel, că suscită interesul publicului, ceea ce este bine. În orice caz, ceea ce vreau să spun este că esența, practic, întregului meu program, se referă la un parteneriat cu locuitorii sectorului 1.”

Denise Rifai: „Sună a împreunare, nu a parteneriat. Și mie îmi vine să zămbesc. Vă împreunați cu tot sectorul?”

Nazare: „Doamna Rifai, nu cred. Asta e o interpretare a dumneavoastră. Cetățenii sunt pe primul loc. Tu cu mine suntem pe primul loc. Tu cu mine suntem o echipă

A fost al doilea episod de pomină din emisiunea electorală cu moderatoarea Denise Rifai. Prima dezbatere “de pomină” a avut loc vineri, cu Denise Rifai și fosta colegă Laura Chiriac, acum candidat.”

 “Ați început campania cu un plagiat. I-ați cerut voie colegei”, a șarjat Denise Rifai candidate, până de curând colegă de platou.

A urmat o discuție despre cum își poate cumpăra un primar din salariu poșete de lux, dar și despre numărul de locuri dintr-un autobuz,

Denise Rifai: Dumneavoastră sunteți, văd și vă cunosc, o femeie elegantă și vă plac lucrurile de bună calitate. Cum o să vă întrețineți, cu mâinile curate, cu un buget de sute de milioane pe mână, dintr-un salariu de 5.000 de lei, din care nu vă puteți lua mai mult de o pereche de sandale de calitate. Mă refer la dvs. Că sunteți o femeie căreia îi plac poșetele, îi plac ochelarii de soare, îi plac lucrurile fine și scumpe…

Laura Chiriac:

Dar am avut o slujbă din care mi-am permis, la momentul respectiv, să îmi cumpăr și cărți, care mi-a permis să călătoresc, să ofer și altora cadouri.

Denise Rifai a făcut apoi praf programul candidatei, care propunea transportul copiilor la grădiniță cu autobuzul: Cum pătrunde autobuzul, care este mai lat, pe străzile înguste. Veți folosi probabil microbuze. Dar  câte locuri sunt într-un microbuz? Cum merge autobuzul pe alee?Candidata a încercat în zadar să oprească tirada

Laura Chiriac: În primul rând liniștiți-vă, calmați-vă. Dacă mă lăsați să vă explic, se calmează toată lumea. (…)

Denise Rifai: Dacă vine cu autobuzul, trebuie să fie cineva acasă, să aștepte copilul.

Laura Chiriac: O să mă duc eu să aștept copilul!

Emisiunea ar trebui să se numească bășcălia electorală, pentru că nimeni nu înțelege nimic și toată lumea se enervează. Într-un cuvântr o emisiune făcută pentru că trebuie…

Loading...
 
 

Citește și

  • Mai e puţin până la alegerile parlamentare din 9 decembrie, iar politicienii din toate taberele ne fac promisiuni peste promisiuni. Unii spun că vor mări salariile, alţii că micşorează taxele. Ca să nu mai vorbim de construirea a noi spitale, de finanţarea corespunzătoare a Educaţiei sau de finalizarea autostrăzilor. Click! vă arată care sunt ofertele electorale ale celor două mari forţe politice: ARD şi USL.

  • laura chiriac scandal denise rifai

    Scandal în platoul Realitatea TV! Candidata ALDE la Primăria Sectorului 1, Laura Chiriac și jurnalista Denise Rifai au avut un schimb de replici absoluit uluitor, luni seară (16 mai) Au țipat una la alta ca la piață, s-au atacat reciproc și au uitat că sunt, totuși, într-o emisiune televizată. Denise Rifai a înțepat-o constant pe Laura Chiriac, întrebând-o ce salariu are, cu ce o să-și cumpere pantofi și care sunt planurile ei.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1