Denise Rifai a intrat în atenția CNA! Prezentatoarea va fi monitorizată

denise_rifai.jpg

denise rifai
Denise Rifai va fi monitorizată de CNA
foto: Arhiva Personală

Denise Rifai a reușit să atragă atenția Consiliului Național al Audiovizualului (CNA) asupra ei, după ce a făcut mai multe gafe în direct.

Dorina Rusu, membru al consiliului, a cerut monitorizarea moderatoarei în timpul emisiunii electorale prezentate de aceasta la Realitatea Tv, Ora Primarului. Aceasta a declarat, pentru paginademedia.ro, că monitorizarea are ca scop identificarea de posibile încălcări legate de rolul moderatorului în emisiune.

La un pas să se păruiască cu Laura Chiriac

Prima victimă a lui Denise Rifai a fost candidata ALDE la Primăria Sectorului 1, Laura Chiriac. Invitată în emisiunea Ora Primarului, Laura a fost acuzată de moderatoare că ar fi furat sloganul de campanie, „cu mânile curate”, de la Marinela Mititelu. Spiritele s-au încins în platou, iar după mai multe replici acide, Denise Rifai a ridicat tonul la invitată: „Râdem sau vorbim serios, păi ce facem”.

L-a „păcălit” pe Nicușor Dan, în direct

Și candidatul Uniunii Salvați București la primărie, Nicușor Dan, a avut parte de momente penibile în platoul emisiunii Ora Primarului. Denise Rifai a încercat să îl pună într-o lumină proastă, păcălindu-l că a existat, cândva, un tramvai cu numărul 101 în București.

L-a acuzat pe Nazare că se «împreunează» cu tot sectorul

Alexandru Nazare, candidat la fotoliu de primar al sectorului 1, a avut parte de un dialog halucinant cu Denise Rifai. Moderatoarea a încercat să se amuze pe baza sloganului său de campanie, „Tu cu mine suntem unu!”, întrebându-l dacă se „împreunează” cu întregul sector.

Loading...
 
 

Citește și

 • nicusor dan denise rifai

  Nicușor Dan, candidatul Uniunii Salvați Bucureștiul, a fost cea de-a treia „victimă” a moderatoarei Denise Rifai de la Realitatea. Seria momentelor stânjenitoare a continuat din campania electorala a continuat cu succes. După Laura Chiriac și Alexandru Nazare, ieri a fost rândul lui Nicușor Dan să fie chestionat de Rifai. Interviul a ajuns viral pe Facebook.

 • Cu trei săptămâni înaintea alegerilor, campania electorală la televizor a ajuns în situația în care atât candidații cât și moderatorii nu se mai suportă sau se plictisesc unii cu alții. Denise Rifai, de la Realitatea TV, este deja marcă înregistrată iar ultimele ei două prestații analizate de pagina de media.ro nu au nevoie de multe comentarii: o interpretare tabloidă a unui slogan, trimiteri la “împreunarea cu tot sectorul” și o ceartă în toată regula cu o fostă colegă, acum aflată în postura de candidat.

 • laura chiriac scandal denise rifai

  Scandal în platoul Realitatea TV! Candidata ALDE la Primăria Sectorului 1, Laura Chiriac și jurnalista Denise Rifai au avut un schimb de replici absoluit uluitor, luni seară (16 mai) Au țipat una la alta ca la piață, s-au atacat reciproc și au uitat că sunt, totuși, într-o emisiune televizată. Denise Rifai a înțepat-o constant pe Laura Chiriac, întrebând-o ce salariu are, cu ce o să-și cumpere pantofi și care sunt planurile ei.

 • laura chiriac fosta jurnalista realitatea tv

  Explozie de replici acide între Denise Rifai şi Laura Chiriac, fosta prezentatoare Realitatea Tv, actualmente candidata ALDE la primăria sectorului 1! Înscrisă în cursa electorală, cea din urmă, are încă socoteli neîncheiate cu televiziunea la care a lucrat şi care recent a pus-o la colţ prin Denise Rifai. Acuzată că a furat sloganul unei alte colege şi că nu ar putea să se descurce cu salariul de primar pentru a-şi achiziţiona "lucruri fine", Chirac a lămurit lucrurile.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1