Denise Rifai, interviu cu Gică Popescu: «Am aflat lucruri interesante despre viața lui de familie și experiența din închisoare»

gica_popescu_la_40_de_intrebari_cu_denise_rifai_kanal_d.jpeg

Gică Popescu, intervievat de Denise Rifai
Citeste tot despre: 

În această seară, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiunea difuzată, de la 23:00, la Kanal D, Gică Popescu, un simbol național al sportului românesc, se va dezvălui telespectatorilor într-un interviu maraton cu adevărat emoționant.

Astăzi, în cadrul matinalului „Scularea!”, de la Radio Impuls, Denise Rifai a mărturisit că a rămas profund impresionată de întâlnirea cu Gică Popescu și că abia așteaptă că și telespectatorii să afle cât mai multe lucruri despre viață acestuia.

„Interviul din această seară este unul plin de emoție, îl vom descoperi pe omul din marele sportiv Gică Popescu. M-am bucurat atât de mult că am reușit să fac un «dribling» prin sufletul lui, cu întrebările mele! Am aflat foarte multe lucruri interesante despre viața lui de familie, despre experiența lui din închisoare, despre relația pe care a avut-o cu tatăl lui, pe care l-a pierdut, în timp ce se afla în detenție. Este un interviu special. Este unul dintre cele  mai frumoase interviuri pe care le-am făcut până acum”, a spus Denise Rifai.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1