Declarațiile șocante ale unui martor la tragedia din Onești, coleg cu victimele: „Soţia lui îi spunea: «Nu-i omorî, mai lasă-i, poate primim bani în cont!»”

martor-coleg-muncitori.png

Un coleg al celor două victime ucise la Onești, martor la fața locului tragediei
Foto: Antena 3

Un coleg al celor doi bărbaţi sechestraţi şi ucişi de Gheorghe Moroşan a povestit cum soţia agresorului se plimba printre poliţişti şi îi transmitea acestuia, prin telefon, tot ce se întâmpla la fața locului.

Declarațiile unui martor al crimelor de la Onești

Un coleg al muncitorilor ucişi a asistat la ultimele minute ale crimei de la Oneşti şi a povestit întâmplarea, pentru Antena 3. Acesta a explicat că i-a văzut pe cei doi bărbaţi la balcon, dar şi faptul că soţia criminalului se plimba în voie printre poliţişti şi chiar i-a transmis lui Gheorghe Moroşan să nu îi omoare pe ostatici, că poate primesc bani în cont. „Da, eu am fost acolo, la 16 şi ceva. La 17:00 s-a întâmplat tragedia. I-am văzut la balcon pe cei doi ostatici. Unul era în poziţia bisericii, cu mâinile la spate, celălalt în partea opusă.

Am văzut cum s-a dus înspre el domnul ăsta Moroşan. I-a dat un cuţit, a căzut jos. Posibil, a fugit după celălalt, după Dan şi după aia s-a ridicat şi a zis ceva la geam, că îi omoară, sau ceva în genul ăsta. La 17 l-a înjunghiat, sau 17:01. La 17:20 am văzut targa cum iese”, a declarat colegul celor doi muncitori.

„Soţia lui a fost acolo permanent, de la 16 şi ceva, şi îl informa ce se întâmplă jos. Doamna se plimba printre poliţişti. Vorbea cu el la telefon şi îi spunea „nu îi omorî, mai lasă-i, poate primim bani în cont!”, a adăugat acesta.

Poliţiştii au făcut percheziţii și în apartamentul vecinilor agresorului din Oneşti, care i-au anunţat pe soţii Moroşan că cei doi muncitori se află în apartamentul pierdut de acesta în instanță.

Loading...