Declarații pe propria răspundere, vândute cu un leu bucata la magazine, în Vrancea. Reacția primarului: "E inadmisibil"

declaratie-pe-propria-raspundere.jpg

Declarație pe propria răspundere
Mai mulți localnici din comuna Broșteni s-au gândit să ceară bani pe declarațiile pe propria răspundere, distirbuite gratuit de primărie
Foto: Arhiva Click!

Românul e inventiv! Declarațiile pe proprie răspundere, pe care toți trebuie să le aibă atunci când ies din casă în această perioadă, sunt vândute cu un leu bucate, în magazinele sătești din Vrancea.

În comuna Broșteni, din județul Vrancea, oamenii s-au gândit să fie oportuniști. Chiar primarul Emilian Dumitriu a dezvăluit situația. Primăria le-a distribuit gratuit, însă edilul s-a trezit că declarațiile pe propria răspundere sunt vândute cu un leu bucate la butic. 

Primarul a amenințat că va lua măsuri

”Dragi broșteneni, am fost informat că declarațiile lăsate la magazinele sătești se vând cu 1 leu bucata. Vă rog să fiți responsabili, să nu le vindeți între voi, ele sunt gratuite și așa trebuie să rămână.

Nu putem face speculă pe vremurile astea, e inadmisibil.Dacă cineva vă solicită bani pentru ele, vă rog să mă anunțați, să-mi spuneți persoana sau magazinul și voi solicita o verificare amănunțită din partea poliției, pentru ca cei care nu sunt corecți să fie identificați și sancționați.

Totodată, vă rog să rămâneți în case. Nu mai socializați, nu vă plimbați pe la vecini, nu mergeți la cumpărături decât în cazuri de urgență, normal ar fi o dată la câteva zile.

Vă rog, vă rog și iar vă rog, stați în casă, nu vreau să plângem mai târziu, trebuie să ne vedem sănătoși și să trecem cu bine peste aceasta perioadă.

Stați în casă dacă vă pasă de cei de lângă voi: vecini, prieteni, rude, consăteni, bătrâni, bolnavi, copii!”

”, a scris primarul Emilian Dumitriu pe Facebook.

 

Citește și

LIVE CORONAVIRUS ROMÂNIA. 1.815 de persoane confirmate pozitiv, 43 de decese

Vela: «Persoanele peste 65 de ani se vor putea deplasa pentru tratament şi în afara intervalului 11-13»

Loading...

Citește și