Declarația zilei! De ce nu votase Iohannis: „A avut probleme tehnice!”

Ultima actualizare:

    Klaus Iohannis a votat la Liceul "Jean Monnet"Foto: David Muntean
Klaus Iohannis a votat la Liceul "Jean Monnet"Foto: David Muntean

Rezultate alegeri locale 2016 | Președintele Klaus Iohannis a votat în București, la liceul Jean Monnet, „pentru o Capitală europeană”. Președintele României s-a lăsat așteptat toată ziua la urne, fiind ultimul lider de marcă al statului care a ieșit la vot.

Într-un final, Iohannis a votat la ora 18:30. Încercând să explice motivul pentru care Iohannis încă nu votase până la acea oră, Cezar Preda, purtătorul de cuvânt al PNL București a oferit o mostră de umor involuntar.

"Niciun om în Romania nu are dreptul să își exercite dreptul la vot decât dacă sunt îndeplinite condițiile. Am înțeles că domnia sa a avut probleme tehnice de a fi prins într-o secție de votare. Nu am mai multe informații. Nu a putut vota pentru că nu era prins într-o secție anume, unde trebuia repartizat", a declarat Cezar Preda.

Carmen Iohannis, soția președintelui, a votat la Sibiu în această dimineață. Premierul Cioloș aa votat la ora 8:30 la o secție de vot din Zalău. Primul politician de marcă prezent la urne a fost Vasile Blaga, co-președintele PNL.

image
image
image
image
image
image
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net