Declarația femeii care a amenințat vineri oameni la metrou: "Am vrut doar să iau mâncare la copil"

Ultima actualizare:

    Declarațiile femeii care amenința oameni la metrouFoto: B365.ro
Declarațiile femeii care amenința oameni la metrouFoto: B365.ro

În perspectiva ultimelor evenimente tragice de la metrou, unde Magdalena Șerban a fost arestată deoarece a ucis o tânără, împingând-o pe șinele de metrou, o altă femeie a amenințat cu moartea pe altcineva.

Femeia în vârstă de 57 de ani a amenințat o persoană spunându-i că nu scapă de ea. Polițiștii a luat atitudine și au împânzit stațiile de metrou pentru a proteja cetățenii de orice fel de accident sau alte incidente criminale. 

Conform Adevărul, femeia a mărturisit că nu știe de ce a fost dusă la audieri pentru că ea și-a dorit doar să-și hrănească copiii. „Am vrut doar să iau mâncare la copil. Nu ştiu de ce m-a adus aici. N-am făcut nimic. Am vrut sa iau mancare la copil. Este internat la Obregia", le-a spus suspecta jurnaliştilor, după ce a fost reţinută, potrivit b365.ro

Poliția a intervenit imediat și au reținut-o pe femeia suspectă, imediat după ce a fost sesizată. 

”În jurul orei 10.00, o femeie a sesizat faptul că a fost amenințată de către o necunoscută, care prezenta următoarele semnalmente: vârsta de 60-65 ani, aproximativ 1,60m, constituţie robustă, îmbrăcată cu mai multe haine, peste care avea o fustă dreaptă, de culoare neagră, pulover negru, lung,  căciulă neagră, geantă bej și cizme negre.  Pe braț purta o haină de culoare neagră. Poliția Capitalei intervine în toate staţiile de metrou pentru protejarea persoanelor aflate în aceste locaţii şi pentru identificarea unei femei bănuite de comiterea infracţiunii de amenințare. Rugăm cetățenii să respecte indicațiile colegilor noștri aflați în stațiile de metrou și să manifeste prudență. Solicităm sprijin din partea tuturor persoanelor care pot oferi informaţii despre persoana din imaginea alaturată. Cei care o recunosc sunt rugaţi să apeleze de urgenţă prin 112 sau să se adreseze celui mai apropiat poliţist” , au anunțat autoritățile.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net