Decizie-şoc a Alinei Petre după crima din magazinul ei

Ultima actualizare:

    Alina Petre a fost căsătorită 10 ani cu fiul fostului șef al SRI, Virgil Măgureanu FOTO: Arhiva personală
Alina Petre a fost căsătorită 10 ani cu fiul fostului șef al SRI, Virgil Măgureanu FOTO: Arhiva personală

Alina Petre, fosta noră a lui Virgil Măgureanu, trece prin momente de mare tensiune. Propretara unui magazin de lux de pe Calea Victoriei, femeia a fost anunţată, joi dimineaţă, că vânzătoarea ei a fost ucisă cu sânge rece. Autorul crimei este fostul iubit al femeii înjunghiate, care se pare că avea grave probleme psihice.

Alina Petre este devastată în urma tragediei care s-a produs în magazinul ei. Femeia a povestit cu lux de amănunte cum s-a produs incidentul care a îngrozit o ţară întreagă. "Fata asta a fost urmărită de cineva care a intrat peste ea în magazin. Era pritena mea şi angajata mea de opt luni. Bărbatul a înjunghiat-o de mai multe ori chiar în uşa băii, incusiv în inimă. Acolo nu aveam camere de supraveghere. Ştiu că avea probleme de mult timp cu fostul iubit. Eu nu l-am văzut, dar cred ca despre el. O sa vina cei de la BGS şi o să ia camerele de supraveghere, să deruleze casetele, ca să vadă exact filmarea. Mai era o colegă, cu ea, dar nu a putut să vadă şi nici să o salveze, pentru că se afla în toaletă şi nu putea să iasă. I-a blocat uşa. Am înţeles că a făcut şi sesizări la poliţie. A ameninţat-o cu moartea de foarte multe ori.

Alina Petre este în stare de şoc după ce în magazinul ei a avut loc o crimă odioasă
Alina Petre este în stare de şoc după ce în magazinul ei a avut loc o crimă odioasă

Ea spune că de fiecare dată se ducea si depunea plângeri. De faţă cu mine a sunat poliţia de foarte multe ori. Anul trecut, domnul a fost dus la spitalul de psihiatrie pentru că dorea să se sinucidă, să se arunce de pe nu ştiu ce bloc", a spus Alina Petre pentru Click!, care îngrozită de ceea ce s-a întâmplat se gândeşte chiar să-şi închidă afacerea. 

Vânzătoarea nu a mai avut timp să apese butonul de panică

Femeia a povestit că vânzătoarea a avut în urmă cu un an o relaţie cu autorul crimei. "Se împăcase cu el, la presiunea lui. Omul era nebun. L-am surprins la magazin de multe ori, o vizita des, dar nu era violent. O suna de 300 de ori pe zi. Îl rugam să o lase în pace, pentru că ei îi era foarte frică de el. Nu a mai apucat să apese butonul de panică. Nu ştiu de ce nu s-au luat măsuri la timp”, a spus ea. 

Alina Petre vrea să închidă magazinul

„Cred că o să închid acest magazin. Mama ei este pe moarte, este bolnavă de cancer, iar tatăl copilului este în Germania. Este o situaţie tragică. Copilul a rămas pe drumuri. Eu o să-l ajut cu tot ce pot, nu o să-l las", a dat asigurări fosta noră a lui Virgil Măgureanu, care nu se lasă intimidată şi va începe o nouă serie de denunţuri. Ba mai mult, Alina Petre este pregătită să-și asume rolul de tutore al băiețelului. „Îmi doresc să iau eu băiețelul, să-l cresc, tatăl oricum nu-l ajuta cu nimic”, ne-a declarat ea.

Bărbatul o amenința că îi va scoate inima

„Bărbatul acesta a venit foarte des în magazine, îl cunoșteam și era foarte insistent. Tot timpul o suna, o amenința, îi spunea că dacă nu va fi cu el îi va tăia gâtul și-i va scoate inima”, ne-a mai spus fosta noră a lui Virgil Măgureanu. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net