Decizie radicală a soției lui Patrichi, la o săptămână de la moartea acestuia

Ultima actualizare:

    Cornelia şi-a înmormântat soţul săptămâna  trecută
Cornelia şi-a înmormântat soţul săptămâna trecută

Cornelia Patrichi (64 de ani) îşi simte sufletul pustiit, după trecerea în nefiinţă a celui care i-a fost alături, la bine şi la greu, vreme de patru decenii. Fosta balerină ne-a mărturisit că, după ce îşi va mai reveni din şoc, va scoate la vânzare cele două vile în care a locuit alături de “Regele dansului”.

A trecut o săptămână de când inima maestrului dansului Cornel Patrichi a încetat să mai bată. Cornelia, soţia lui, se află încă în stare de şoc. Vorbeşte şoptit, iar ochii îi sunt plini de lacrimi. Îşi doreşte acum doar puţină linişte. E conştientă că îi va fi greu să trăiască fără marea ei iubire, dar viaţa merge înainte: „Am avut alături de mine toate colegele de balet cu care am împărţit aceeaşi scenă. Au venit din toate colţurile lumii. Am depănat amintiri. Greul de acum începe, încă nu realizez că el a plecat de lângă mine. Mi-au zis colegele că după astfel de momente o să am o perioadă de cădere. Fiul meu, Alexandru, o să plece cu soţia lui în Italia, unde locuiesc, iar eu voi rămâne singură. Vreau să stau eu cu mine în casă, să mă reculeg, să-mi adun gândurile, să văd ce fac pe mai departe”, ne-a spus ea.

O bate gândul să plece din ţară, după ce va încerca să vândă toată agoniseala de o viaţă: “După ce mă liniştesc am să plec la Călăraşi, la ţară, unde avem o vilă (n.r. - acum o lună a scos-o la vânzare, pe OLX, cu 120.000 €), deoarece am lucruri birocratice de rezolvat, legate de casă, terenuri şi utilităţi. Probabil, pe viitor, o să mă stabilesc la fiul meu, în Italia, acum vreau doar să mă liniştesc, văd pe mai departe ce fac şi cu casa din Pipera, cred că o voi vinde şi pe asta (n.r- valoarea e aproximată la 300.000 de euro). Fostele colege mi-au făcut program să vin la ele, să uit, să duc viaţa mai departe. Am unde să merg: în Italia, Spania, Grecia sau Turcia”, ne-a mai spus femeia îndoliată. Tot de la ea am aflat că Patrichi şi-ar fi dorit să meargă vara aceasta la pescuit, în Italia: “N-a mai ajuns, aşa a fost soarta”. 

simeon stalpnicul png

S-a luptat doi ani cu cancerul

“Regele dansului” credea că a scăpat de nemiloasa boală, cancer pulmonar, după operaţia suferită în 2014, cu atât mai mult cu cât luase boala din pripă. S-a simţit  bine până acum o lună, când a căzut la pat. Medicii au ridicat neputincioşi din umeri, iar doi preoţi au venit degrabă la vila din Pipera, ca să-l împărtăşească.  Iar după ce Alexandru, unicul său fiu, a revenit în ţară, Cornel a încetat din viaţă. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
image
actualitate.net
image
actualitate.net