Decizie incredibilă în cazul dementului care lovea oameni pe stradă

Ultima actualizare:

    Alexandru Macingo (16 ani) a băgat trei clujeni în spital după ce a devenit adeptul jocului "Knockout"
Alexandru Macingo (16 ani) a băgat trei clujeni în spital după ce a devenit adeptul jocului "Knockout"

Pericol pe străzile din Cluj! Autorităţile au lăsat încă un bătăuş în libertate. Alexandru Macingo (16 ani), fost campion naţional la box, a fost scos din arest după ce, în aprilie, a lovit cu sălbăticie trei tineri, în plină stradă, doar ca să se distreze.

Clujeni, fiţi cu ochii în patru! Tânărul teribilist care a jucat „Knockout” pe străzi este din nou liber. Dacă mai este încă adeptul periculosului joc apărut în America, s-ar putea să vă treziţi, din senin, puşi la pământ cu o lovitură puternică de pumn. Totul, pentru amuzamentul lui Alexandru Macingo şi a prietenilor lui. Fost campion naţional la box, tânărul de 16 ani a băgat deja în spital trei oameni cu joaca lui bolnavă.

În America, jocul a ucis 6 persoane
În America, jocul a ucis 6 persoane

S-a întâmplat în aprilie, când fără nici un motiv, a doborât la pământ cu un singur pumn, un tânăr care mergea pe strada Paris. Câteva minute mai târziu, victime i-au fost doi studenţi, care au fost făcuţi knockout în acelaşi fel. Toţi trei au ajuns la spital şi au avut nevoie de aproape o lună de îngrijiri medicale. Macingo a fost arestat preventiv la sfârşitul lunii mai, dar în urmă cu câteva zile, magistraţii au decis să-l elibereze şi să-l pună sub control judiciar. Potrivit citynews.ro, aceeaşi măsură a fost luată şi în cazul lui Mircea Rostaş, unul dintre ceilalţi huligani părtaşi la bătaia de pe strada Paris. Magistraţii au considerat că bătăuşii nu reprezintă un pericol public. 

A fost exclus din boxul românesc!​

La doar 16 ani are numeroase performanţe în ring, iar specialiştii în box îl considerau drept noul ”Mike Tyson”. După ce a măturat pe jos cu orice boxer care i-a ieşit în cale, la Cupa României, pugilistul Alexandru Macingo a început să facă asta şi pe străzile din Cluj. Aşa că a fost exclus din boxul românesc. „Ăsta nu e sportiv, un sportiv nu face niciodată aşa ceva pe stradă”, a spus coordonatorul lotului de box al României, Relu Auraş. 

Jocul “Knockout” a apărut în Statele Unite ale Americii, cele mai multe cazuri fiind în Brooklyn. Scopul este să loveşti la întâmplare trecători şi să îi pui la pământ cu o singură lovitură de pumn, fără să conteze că sunt femei, bătrâni sau copii. În SUA, “joaca” a ucis şase persoane.   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
focveg jpg
al treilea razboi mondial profetii jpeg
Pestera Lacului Verde jpeg
ardei jpeg
magazin lidl jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net