Decizia surprinzătoare luată de Răzvan Ştefănescu, românul cu plăcuţe anti-PSD

razvan_stefanescu-suedia-placute_muiie_psr.jpg

razvan_stefanescu-suedia
Răzvan Ştefănescu, românul stabilit în Suedia care a stârnit un imens scandal după ce a condus o maşină cu plăcuţe anti-PSD, se gândește serios să revină în țară
FOTO: Facebook

Răzvan Ştefănescu, românul stabilit în Suedia care a stârnit un imens scandal după ce a condus o maşină cu plăcuţe anti-PSD a anunțat pe Internet că a luat o decizie surprinzătoare. A postat și o fotografie cu premierul Ludovic Orban, la Palatul Victoria.

Răzvan Ştefănescu, românul stabilit în Suedia care a stârnit un imens scandal după ce a condus o maşină cu plăcuţe anti-PSD, se gândește serios să revină în țară, scrie adevarul.ro.

Mesajul său a devenit în scurt timp viral. Răzvan Ştefănescu, românul care trăieşte în Suedia şi a devenit faimos în România după ce a apărut anul trecut cu o maşină având plăcuţe cu un mesaj anti-PSD, a anunţat pe contul său de Facebook că este decis să de întoarcă definitiv în ţară.

El a luat această decizie după căderea Cabinetului Dăncilă şi înaintea alegerilor prezidenţiale.

razvan_stefanescu-suedia-placute_muiie_psd.jpg

razvan_stefanescu-suedia-placute_muie_psd
Răzvan Ştefănescu, românul stabilit în Suedia care a stârnit un imens scandal după ce a condus o maşină cu plăcuţe anti-PSD, în biroul premierului Ludovic Orban
FOTO: Facebook

”Zilele astea am fost în ţară, am vrut să văd dacă lucrurile se schimbă cu adevărat. Oameni care au apreciat eforturile mele m-au ajutat să ajung chiar în Palatul Victoria, în biroul din fotografie. Oamenii noi au luat taurul de coarne, sunt obosiţi şi nedormiţi, dar vor să folosească fiecare clipă. Pentru prima oară m-am gândit serios să mă întorc acasă, n-o să curgă laptele şi mierea, dar am văzut în ochii interlocutorilor mei cât de multă nevoie au de noi”, a explicat Răzvan Ştefănescu.

Internauții nu au fost încântați că Răzvan Ștefănescu a încetat să mai lupte împotriva corupției și au comentat postarea.

Citește și:

Alegeri prezidențiale 2019. Peste două milioane de români au votat deja în țară

FOTO Și miresele s-au dus la vot! Două cupluri din diaspora au votat în ziua nunții

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1