Decizia magistraților, în cazul cererii lui Blaga de ridicare a controlului judiciar

Ultima actualizare:

    Vasile Blaga
Vasile Blaga

Ziua de marți (4 octombrie) a fost una decisivă pentru Vasile Blaga. Politicianul este cercetat de către DNA și a depus o cerere de ridicare a controlului judiciar dispus de procurorii anticorupție, fiind acuzat de trafic de influență.

Cererea lui Vasile Blaga a fost judecată de un complet de drepturi și libertăți al Înaltei Curți de Casație și Justiție. Magistrații instanței supreme au respins-o, astfel că politicianul rămâne sub control judiciar, potrivit Mediafax.

Senatorul Vasile Blaga este acuzat de trafic de influență după ce, potrivit procurorilor DNA Ploiești, în perioada 2011 – 2012, ar fi primit în trei rânduri 200.000 de euro, printr-un interpus, dar și 500.000 de euro, de la fostul primar Gheorghe Ștefan. Inculpatul a negat informația, însă se află sub control judiciar din 28 septembrie, când procurorii anticorupție au decis urmărirea penală în cazul său.  

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net