Decizia extremă luată de TVR după ce ANAF a blocat conturile

Ultima actualizare:

    TVR News se va închide de la 1 augustFoto: tvr.ro
TVR News se va închide de la 1 augustFoto: tvr.ro

Televiziunea Română se vede nevoită să ia măsuri extreme după ce ANAF a blocat conturile societăţii.. Consiliul de Administrație al postului public a decis marţi (21 iulie) închiderea, de la 1 august, a postului TVR News. Conţinutul acestuia urmează să fie preluat de celelalte canale TVR, potrivit unui anunț al reprezentanților postului public.

Tot în şedinţa de marţi a fost luată în discuţie închiderea TVR HD şi transformarea postului TVR 2 într-unul cu emisie de înaltă definiţie. Consiliul a hotărât şi comasarea Direcţiei Ştiri cu Departamentul Emisiuni şi Ştiri Sportive, în vederea diminuării posturilor de conducere, conform paginademedia.ro.

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) a blocat luni (20 iulie) conturile operaţionale ale Societăţii Române de Televiziune (SRTv), din cauza datoriilor acumulate – începând din anul 2005 către bugetul de stat. În acest moment, datoria fiscală se ridică la aproximativ 457 de milioane de lei.

Potrivit legislaţiei în vigoare, în condiţiile actuale, TVR nu poate efectua decât plăţile aferente drepturilor salariale şi datoriilor către stat, ceea ce ar putea duce la blocarea activităţii TVR în scurt timp.

SRTv a înregistrat în anul 2014 pierderi de 81,5 milioane de lei, în condiţiile în care Televiziunea Română a avut, anul trecut, venituri totale de 544,2 milioane de lei şi cheltuieli totale de 625,8 milioane de lei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net