De unde iei bani când băncile nu te bagă în seamă

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Vrei să iei un credit, dar banca nu te bagă în seamă? Sunt și creditori dornici să te ajute atunci când nu te încadrezi în condițiile impuse de bănci. Bineînțeles, vei suporta alte costuri!

Vrei un credit până la salariu? Fără adeverinţă, fără giranţi, doar cu buletinul? Îţi putem transfera până la 1.000 de lei chiar astăzi. Este plin Internetul de astfel de anunţuri. IFN-urile se bat să convingă cât mai mulți oameni să ia credit de la ei, și propun chiar și dobândă zero pentru primul credit. Următoarele împrumuturi, însă, vor avea DAE usturătoare.

Credius, Viva Credit, Ferratum, Provident sunt doar câteva dintre cele mai active IFN-uri care dau credit până la salariu. Acestea se străduiesc să explice oamenilor că nu e nimic rău să împrumute sume mici pe termene scurte spunându-le chiar că există şi situaţii în care fac economie.

„Tocmai aţi primit o amendă rutieră de 400 lei. Dacă plătiţi în 48 de ore, veţi plăti doar 200 lei. Din păcate, nici aceşti bani nu îi aveţi disponibili şi ziua de salariu este peste 10 zile. Un credit de 200 de lei, la Viva Credit IFN vă va costa doar 24 de lei pentru 10 zile. Deci, plătind 24 de lei, economisiţi 200!”, scria pe site-ul IFN-ului care se laudă că dă credite fără adeverinţă de venit chiar şi pentru rău-platnici, potrivit jurnalul.ro.

Instituţiile financiar nebancare care acordă credite doar cu buletinul activează legal, atât în România, cât şi în UE. IFN-urile sunt înregistrate la Banca Naţională, unde există două registre, în care sunt încadrate în funcţie de tipul de autorizare.

Vă tentează? Trebuie să știți că pentru banii împrumutați veți plăti DAE care poate ajunge și la 7.000 %! Potrivit calculelor făcute de specialiști, pentru 300 de lei împrumutați de la Viva Credit, pe 20 de zile, veți avea de rambursat 372 de lei (DAE = 4.969 %). Pentru 500 de lei împrumutați de la Ferratum, pe 30 de zile, veți avea de plătit înapoi 709 lei, însemnând DAE – 6.905%. La Provident, pentru 1.500 de lei împrumutati pe 51 de săptămâni cu dobândă de 40%, rambursaţi 2.059 lei la sfârşitul perioadei. Adică DAE = 95.75%!

image
image
image
image
image
image
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net