De unde faci cumpărături pentru 8 martie pe ultima sută de metri

Ultima actualizare:

    Târgul ”București-Capitala Iubirii” este cel mai mare din România deschis de Ziua Femeii
Târgul ”București-Capitala Iubirii” este cel mai mare din România deschis de Ziua Femeii

8 Martie. Este una dintre cele mai importante sărbători din an și ziua în care, tați, frați, copii sau colegi celebrează sexul frumos. Unii se pregătesc cu mult timp înainte, dar sunt și alții care lasă cumpărăturile pe ultima clipă. În toate marile orașe sunt deschise târguri de cadouri, dar în Capitală, acestea sunt la tot pasul. Click! vine în sprijinul bucureștenilor care nu au avut timp să achiziționeze cadoul și oferă cele mai bune adrese spre care să își îndrepte pașii bărbații, pentru a nu dezamăgi.

”București-Capitala Iubirii” este târgul deschis în Piața Universității, unde în 50 de căsuțe, comercianți veniți din toată țara au adus de ”toate pentru toate”. Vizitatorii vor putea alege de la bijuterii la aranjamente florale și decorațiuni, de la felicitări la produse hand-made. Târgul este deschis pe 7 martie între orele 10.00 și 21.00 și pe 8 martie între orele 10.00 și 22.30 iar accesul este gratuity.

La o aruncătură de băț, pe Bd Nicolae Bălcescu nr 18, la Sala Dalles, este deschis un alt târg de cadouri: ”Festivalul Primăverii”. Accesul este gratuit, iar programul este 10.00-20.00.

La Muzeul George Enescu, situate pe Calea Victoriei nr 141 este deschis un alt târg de produse handmade pentru Ziua Femeii. Și aici accesul este gratuit iar programul este 10.00-18.00

”Târg de Răsfățuri” se numește manifestarea de produse handmade de la Plaza România, Bd Timișoara nr 26, deschisă chiar în holul complexului. Programul este 10.00-20.00 iar accesul este gratuit.

”Târgul Primăverii” este o altă expoziție cu vânzare de produse ghandmade, deschisă la București Mall, Calea Vitan nr 55-59, la parter, iar programul este 10.00-20.00.

La Muzeul Satului Dimitrie Gusti, Șos Kiselef nr 28-30, mai mulți meșteri veniți din toată țara au organizat o expoziție cu vânzare, unde amatorii de frumos au ce alege. Programul targului este 9.00-17.00, iar intrarea costă 4 lei

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net