De nedescris! Primele declaraţii ale părinţilor ucigaşului lui Cristi Gălbenuşe

Ultima actualizare:

    Cristi Gălbenuşe şi soţia sa
Cristi Gălbenuşe şi soţia sa

Destinul tragic al lui Cristi Gălbenuşe a pus pe jar o ţară întreagă. Tânărul boxer Cristi Gălbenuşe a murit la numai 24 de ani în urma unei altercaţii cu un grup de ţigani periculoşi din Slatina.

Nu era la primul conflict cu ei, iar tatăl îndurerat al fostului sportiv a declarat, pentru România TV, că aceştia îl vânau demult pe Cristi. Mai mult, Vasile Gălbenuşe este convins că totul a fost premeditat şi că fiul lui a fost asasinat.

La scurt timp după crimă, Florin Gulie a fost arestat pentru crimă. Florin Gulie s-a întors la locul crimei la câteva minute după ce îl înjunghiase pe Cristi Gălbenuşe pentru a recupera arma crimei. Bărbatul a început să lovească în stânga şi în dreapta pentru a-i îndepărta pe cei care încercau să-i acorde pugilistului primul ajutor şi apoi s-a repezit la şi a smuls cuţitul, unul tip fluture, din pieptul tânărului.

Persoanele aflate la faţa locului au reacţionat imediat şi l-au lovit pe criminalul care voia să fugă cu arma. Acesta a fost doborât la pământ, iar apoi, potrivit martorilor, a fost chiar fotografiat cu cuţitul în mână.

Părinţii lui Florin Gulie
Părinţii lui Florin Gulie

Părinţii lui Florin Gulie au vorbit despre incident în premieră, la Acces Direct.

"Eu sper ca băiatul meu să fie împuşcat dacă a greşit.Băiatul meu are un metru şi ceva. Nu avea cum să îl înţepe în inimă pentru că Cristian era un luptător. Fiul meu a făcut puşcărie pentru că a furat un termopan, un parchet şi un televizor. A fost eliberat acum 5 luni. Cred că băiatul meu l-a tăiat, dar pe el cine l-a bătut? Are maxilarul rupt. Mi-a fost teamă să merg la înmormântare că am fost ameninţat. Toţi luptătorii ne-au ameninţat, veniţi de peste tot", a spus tatăl lui Florin Gulie, omul reţinut pentru omorul lui Cristian Gălbenuşe.

Tatăl lui Florin Gulie (FOTO ACCES DIRECT)
Tatăl lui Florin Gulie (FOTO ACCES DIRECT)

"A fost o crimă premeditată! Mai mulţi au băgat cuţitele în copilul meu! El a fost tăiat cu arme confecţionate special. Cuţitul cu mâner fluture este special făcut pentru bătaie. Procurorii au solicitat imaginile de pe camerele devederi din local. Dacă procurorii consideră că e vorba numai de un cuţit, eu demonstrez că nu e aşa. Să-i găsească pe toţi careau băgat cuţitele în copilul meu, inclusiv pe nenorocitul ăsta de i-a băgat copilului meu cuţitul în inimă. Clanul de ţigani a vrut demul să-i pună capăt copilului meu. Ei au ma datîn el, dar fără cuţite, dar acum l-au ucis", a spus îndurerat tatăl lui Cristi Gălbenuşe, Vasile.

"Copilul meu a dat de frică. Dacă a dat de frică să se apere...Copilul meu nu avea dreptul să meargă la un bar să bea un suc?", a replicat mama criminalului.

Părinţii criminalului
Părinţii criminalului

"Când mi-am găsit copilul mort, în bar erau foarte multe persoane. Se baricadaseră acolo de frică, ăia veniseră brigadă, cu bâte, cu cuţite. Nora mea a spus că prima dată au venit 2,3 şi apoi au dat telefoane şi au venit foarte mulţi. De ce au venit atâţia înarmaţi după copilul meu? Copilul meu nu s-a dus după ei ci ei au venit după copilul meu. Ca să îşi facă renume", a concluzionat tatăl regretatului boxer.

image
image
image
image
image
image
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net