De luni se întorc ninsorile abundente! Gabriela Firea: ''Ne aşteaptă o săptămână grea''

Ultima actualizare:

    În Capitală sunt anunţate ninsori abundente
În Capitală sunt anunţate ninsori abundente

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, vineri seara (13 ianuarie), la România TV că de luni sunt aşteptate din nou ninsori abundente în Bucureşti.

Firea a precizat că, în ceea ce priveşte autorităţile, acestea sunt în teren pregătite să intervină, însă face apel la cetăţeni, asociaţiile proprietarilor şi a agenţilor economici să ajute la deszăpezire şi să cureţe de zăpadă zonele în care aceştia se află, potrivit România Tv.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că săptămâna viitoare sunt prognozate ninsori abundente. În aceste condiţii, primarul a precizat că autorităţile sunt pregătite să intervină. Mai mult, chiar dacă "ne aşteaptă o săptămână grea", Firea a menţionat că şcolile nu vor mai fi închise.

"Anul acesta am avut ninsoare abundentă, un strat de 63 de cm. Acum suntem în comandament de iarnă şi pregătim vârful de ninsoare de săptămâna viitoare, pentru că luni seara va ninge, marţi de asemenea va ninge abundent, miercuri şi joi va mai scădea ninsoarea în intensitate. Ne aşteaptă încă o săptămână grea în Capitală şi în zona limitrofă. Trebuie să facem faţă, atât autorităţi, cât şi cetăţeni, valului de ninsori. Suntem în teren, în grafic, chiar realizăm modul de a interveni eficient luni seara pentru că va începe să ningă. Pe parcursul zilei de marţi şi, de asemenea, miercuri, deoarece cursurile nu au început în această săptămână, dar ele sunt anunţate să înceapă de luni. Rugămintea va fi şi vom anunţa la comandamentul de luni către şcoli, către directori prin discuţii cu Ministerul Educaţiei Naţionale şi Inspectoratul Şcolar să fie înţelegere pentru elevii care vor întârzia marţi dimineaţa la şcoală. Luni începe şcoala, se deschid creşele şi grădiniţele. Luni seara e posibil să anunţăm începerea cursurilor de la 9 dimineaţa, nu de la 8, tocmai pentru a da posibilitatea tuturor elevilor să ajungă la timp la cursuri, dar cursurile nu se mai întrerup, deşi vremea în Bucureşti va fi destul de dificilă", a declarat, la România TV, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

image
image
image
image
image
image
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net