De la titlul de Miss, la stewardesă în Dubai

o111-actu-1-alina-3col.jpg

La 23 de ani, Alina Chirculescu şi-a văzut îndeplinită cea mai mare dorinţă

Şi frumoasă, şi la înălţime! Alina Chirculescu (23 de ani), cel mai cunoscut fotomodel din Gorj, e în culmea fericirii: de la 1 decembrie va începe un nou job, la care a visat dintotdeauna. După absolvirea cursurilor şi susţinerea examenelor, tânăra va pleca în Dubai, pentru postul de stewardesă la Emirates Airline, una dintre cele mai prestigioase companii aeriene din lume.

Şi-a dorit mereu să ajungă stewardesă, iar acum visul i s-a împlinit. Alina Chirculescu s-a născut şi a crescut la Motru (Gorj), despre care spune că va rămâne mereu „oraşul sufletului meu”.

Frumoasa olteancă a absolvit Academia de Studii Economice din Bucureşti, la Facultatea de Relaţii Economice Internaţionale, devenind şi un fotomodel de succes. În 2016, tânăra de 1,79 metri a fost desemnată cea mai frumoasă femeie la un concurs internaţional şi de atunci a participat la multe prezentări de modă şi şedinţe foto.

o211-actu-1-alina-3col.jpg

Alina Chirculescu, o prezenţă răpitoare

 

Apreciată de importanţi creatori de modă, fotografi şi designeri, Alina a ştiut însă mereu că locul ei e la o mare companie aeriană. Fata s-a înscris la un curs de sterwardese şi apoi a trecut cu brio de interviul pe care l-a susţinut cu reprezentanţii companiei Emirates Airline din Dubai. De la 1 decembrie va urca în aeronave şi va zbura peste tot în lume.

„Jobul de stewardesă mă va schimba foarte mult, fiindcă voi evolua din toate punctele de vedere”, e convinsă frumoasa gorjeancă. “Abia aştept să încep serviciul. Voi zbura peste tot în lume, la bordul unor avioane minunate”.

o311-actu-2-stewardese-3col.jpg

Stewardesele de la Emirates Airline, gazde primitoare pentru călători

Alina nu vrea să renunţe nici la cariera de fotomodel, aşa că şi în Dubai va încerca să ajungă, în timpul liber, la cât mai multe prezentări.

Click! spune

Alina Chirculescu se va muta în Dubai, întrucât acolo se află sediul central al Emirates Airline. Vor urma cele două luni de pregătire alături de profesionişti, apoi va îmbrăca uniforma companiei şi va începe să zboare în toate colţurile lumii.

 

Loading...