”De ce te-ai sinucis, Flavia?” Nepoata ministrului sănătății a murit la 27 de ani

flavia-magdau-tatarau-sorina-pintea-ministrul-sanatatii.jpg

Flavia Magdău-Tătărău, nepoata ministrului sanataii sorina pintea s-a sinucis
Flavia Magdău-Tătărău, a fost găsită moartă în casă, în locuința ei din Baia Mare, marți seară (5 iunie)

Frumoasă, deșteaptă, iubită. Cu toate acestea, Flavia Magdău-Tătărău, de 27 de ani a fost găsită moartă în casă, fără urme de violență. Este nepoata ministrului sănătății, Sorina Pintea.

Familia, colegii și prietenii sunt devastați. Frumoasa lor, Flavia Magdău-Tătărău, a fost găsită moartă în casă, în locuința ei din Baia Mare, marți seară (5 iunie). Presa locală scrie că s-ar fi spânzurat, dar la această oră nu există o informare oficială.

După aflarea tragediei, ministrul sănătăţii, Sorina Pintea, a postat pe Facebook o fotografie cu ea şi nepoata ei şi un mesaj, „Rămas bun, Flavia“. 

flavia tatarau-nepoata_ministrului_sanatatii-sorina pintea.jpg

flavia tatarau-nepoata-ministrul-sanatatii-sorina-pintea
ministrul sănătăţii, Sorina Pintea, a postat pe Facebook o fotografie cu ea şi nepoata ei şi un mesaj, „Rămas bun, Flavia“

”La examinarea exterioară a cadavrului nu au fost găsite urme de violenţă. Cadavrul femeii a fost transportat la morga spitalului (SJU ) pentru efectuarea necropsiei şi pentru stabilirea cu exactitate a decesului”, a anunțat  Florina Meteş, purtător de cuvânt al IPJ Maramureş, citată de presa locală.

Flavia Magdău-Tătărău era asistentă medicală la Spitalul de Urgenţă din Baia Mare şi era soţia lui Bogdan Tătărău, pompier SMURD.

Colegii Flaviei Magdău-Tătărău, mesaj emoționant

Colegii de la Spitalul de Urgenţă din Baia Mare sunt triști. Au postat un mesaj emoționant pe pagina oficială a spitalului.

”Cu adâncă tristețe în suflet ne luăm rămas bun de la asistenta Flavia Magdău-Tătărău, unul dintre cei mai sufletiști și devotați oameni care au muncit în cadrul Unității de Primiri-Urgențe a Spitalului Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” Baia Mare. Deplângem plecarea prematură dintre noi a colegei noastre și transmitem cele mai sincere condoleanțe familiei îndurerate. Răspunsul la întrebarea: «De ce?», probabil nu îl vom afla niciodată. Era un suflet tânăr, o fată inimoasă, un asistent plin de empatie față de cei din jur. Era în floarea vârstei și avea un viitor luminos în față. A ales să plece, însă, din mijlocul nostru, iar motivele vor rămâne știute doar de ea. Noi, colegii ei de la Spitalul Județean de Urgență din Baia Mare regretăm enorm pierderea unui profesionist în actul sanitar. Îi regretăm prezența, zâmbetul, veselia și pofta de viață, dar în sufletele noastre imaginea ei va rămâne veșnic vie.  Flavia a fost un om special și un asistent de excepție. A ajutat la salvarea a mii de vieți, iar cei care i-au fost pacienți au doar cuvinte de laudă la adresa ei. Vestea morții ei fulgerătoare a lovit din senin și ne-a cutremurat pe toți cei care am cunoscut-o, am apreciat-o și am iubit-o ca om și ca profesionist.  În astfel de momente putem doar să păstrăm un moment de reculegere în memoria ei, să lăsăm familia greu încercată să își plângă în liniște durerea și să respectăm drama prin care trec apropiații Flaviei. Drum lin printre îngeri, Flavia! Să veghezi de acolo, de sus, asupra noastră, a tuturor!”

Loading...