De ce sunt modelele de imprimante laser mai bune pentru biroul tău?

Ultima actualizare:

    Sursă foto: Unsplash.com
Sursă foto: Unsplash.com

Știați că imprimanta laser este cea mai bună opțiune pentru imprimarea unor cantități mari de documente? Nu este surprinzător faptul că din ce în ce mai multe birouri pariază pentru a-și crește productivitatea și a reduce costurile. Avantajele modelelor de imprimante laser le fac să depășească numărul de imprimante cu cerneală atunci când vine vorba de plasarea lor într-un mediu de lucru. Se știe că sunt mai rapide, mai silențioase și mai ieftine decât acestea. În plus, acestea au o calitate superioară atunci când vine vorba de tipărirea textelor (spre deosebire de ceea ce se întâmplă cu imaginile). Indiferent de locul de muncă, cu siguranță vă va fi util să aveți una sau mai multe imprimante laser. Pentru a fi în siguranță și a alege modelul care vi se potrivește cel mai bine, nu ignorați analiza pe care o facem mai jos. Toate sunt monocrome, au Wi-Fi și sunt foarte ușor de instalat.

Brother DCPL2530DW - Imprimantă laser multifuncțională

Această imprimantă Brother este construită pentru a rezista cu ușurință ritmului aglomerat al oricărui birou. Se remarcă prin viteza mare de imprimare de 30 pagini pe minut și capacitatea tăvii de intrare de 250 de coli. De asemenea, am considerat că imprimarea față-verso automată este foarte interesantă și cât de ușor este să o partajați. Punctele forte ale acestei imprimante sunt calitatea excelentă a imprimărilor sale și opțiunile sale extinse de conectivitate. Astfel, vă puteți imprima documentele de pe orice dispozitiv electronic fără a conecta cabluri. Fiind o imprimantă multifuncțională, acest model Brother este o soluție cuprinzătoare pentru a acoperi toate nevoile companiei dumneavoastră. De asemenea, are un toner cu capacitate mare, de 3000 de pagini în durată, ceea ce va însemna economii considerabile pentru afacerea dumneavostră, deși cel pe care îl include tipărește doar 700 de pagini.

Brother HLL2350DWZX1 - Imprimantă laser

Această imprimantă laser prezintă multe asemănări cu modelul anterior. Singurele diferențe cu acesta sunt că nu este un model multifuncțional și că ecranul său afișează o singură linie în loc de două (același număr de caractere). În toate celelalte privințe, ambele modele coincid pe deplin. Ambele sunt silențioase, cu 48 dB, și oferă imprimare duplex pentru a facilita partajarea echipamentelor. În consecință, evaluările lor sunt foarte similare: mai mult de 75% dintre cumpărători le evaluează cu 5 stele, evidențiind atât calitatea înaltă a tipăririi lor, cât și raportul calitate - preț.

HP Neverstop MFP 1202NW - Imprimantă multifuncțională

Imprimanta multifuncțională HP Neverstop este capabilă să imprime 20 pagini pe minut. Se remarcă mai ales pentru randamentul ridicat al tonerului său: 5000 de pagini. De asemenea, am găsit foarte practic cât de rapid și ușor este de înlocuit tonerul. Un alt punct forte este calitatea profesională a scanerului său, care este perfectă pentru obținerea scanărilor și copiilor foarte clare. Integrarea acestei imprimante laser cu alte dispozitive electronice, cum ar fi smartphone-uri sau tablete, este perfectă, atât în modul wireless, cât și prin cablu. În plus, sistemul său de notificare de pe smartphone prin intermediul aplicației HP Smart este foarte practic.

Imprimantele laser sunt mai bune pentru imprimarea documentelor, în timp ce imprimantele cu jet de cerneală tind să fie mai bune pentru imprimarea fotografiilor. Dacă doriți să păstrați costul pe pagină cât mai mic posibil, modelele de imprimante laser sunt mai ieftine. Imprimantele cu jet de cerneală ocupă în general mai puțin spațiu decât imprimantele laser. Imprimantele laser nu sunt întotdeauna concepute pentru a gestiona imprimarea fotografiilor, ci se bazează pe puncte de semitonuri pentru a crea anumite culori în documente. Chiar și acele imprimante laser care pot gestiona culori de cea mai înaltă calitate pentru imprimarea fotografiilor necesită hârtie foto specializată pregătită pentru imprimantele laser, ceea ce face mult mai convenabil utilizarea hârtiei foto standard într-o imprimantă cu jet de cerneală. Deci, pentru imprimarea documentelor alb-negru, sunt recomandate imprimante laser pentru că sunt mai rapide și consumă mai puțin, iar pentru fotografii sunt recomandate cele cu jet de cerneală (inkjet).

image
image
image
image
image
image
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net