De ce s-a amânat concertul J. Lo: „Poate n-au vândut suficiente bilete”

Ultima actualizare:

    J. Lo este foarte aşteptată de fanii din România
J. Lo este foarte aşteptată de fanii din România

Amânarea concertului pe care Jennifer Lopez îl avea programat la Bucureşti pe 14 noiembrie naşte controverse între organizatori şi reprezentanţii Romexpo, gazda evenimentului. Responsabilii centrului expoziţional sunt de părere că spectacolul a fost relocat din motive ce ţin de organizare, şi nu din cauza Romexpo.

Organizatorii evenimentului din 14 noiembrie au anuţat că showul artistei a fost amânat pentru anul viitor din cauză că pavilionul central al centrului Romexpo „nu mai corespunde din punct de vedere tehnic cerinţelor de producţie ale managementului Jennifer Lopez”. Cei de la Romexpo consideră că evenimentele pe care centrul expoziţional le-a găzduit până acum – printre care spectacolul celebrei trupe de circ Cirque du Soleil şi evenimentul house „Sensation” – demonstrează că Romexpo e pregătit pentru un show de mare anvergură cum e concertul J. Lo.

„Nu a venit nimeni din stafful artistei să constate dacă acest eveniment se poate ţine la noi sau nu. E o speculaţie a organizatorilor cum că Romexpo nu poate găzdui acest concert. Cine ştie, poate, de fapt, ei nu au vândut suficiente bilete”, ne-a spus Andreea Bordeanu, responsabil de comunicare al centrului expoziţional Romexpo. De cealaltă parte, reprezentanţii organizatorilor spun că noile cerinţe ale staffului artistei latino-pop fac imposibilă desfăşurarea concertului.

Concertul J. Lo a fost reprogramat pentru anul viitor, la o dată care va fi comunicată ulterior, după cum Click! a scris ieri. Cei care şi-au cumpărat deja tichete de acces le pot păstra pentru evenimentul reprogramat sau le pot returna la punctele de vânzare de unde au fost achiziţionate, în perioada 5 octombrie-14 noiembrie 2012, în scopul recuperării banilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net