„Măcelarul” în alb din Piața Victoriei, salariu de 8.000 de lei lunar de la Jandarmerie

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Colonelul Cătălin-Răzvan Paraschiv, „măcelarul” îmbrăcat în alb din Piața Victoriei, cel care îi coordona pe jandarmi în timpul intervenției brutale, e plătit regeşte. În declaraţia de avere din anul 2017, bărbatul care a dat ordine dure în faţa Guvernului, avea un venit anual de 93.735 de lei. Un calcul simplu arată că lunar ofiţerul încasează în jur de 8.000 de lei.

Pe site-ul instituției Jandarmeriei au fost eliminate din dreptul colonelului Cătălin Răzvan Rădulescu toate detaliile privind CV-ul său, declarația de avere și declarația de interese. După acest scandal, informaţiile au început să fie actualizate cu repeziciune. 

Ultimele informații datează din luna mai a anului 2017 și le-am găsit pe portalul declaratii.integritate.eu

Conform datelor publicate, colonelul Cătălin-Răzvan Paraschiv era încadrat la UM 0465 București și la finalul anului trecut a câștigat un salariu de 93.735 de mii de lei. 

Împreună cu soția sa deține un teren agricol de 2500 de metri pătrați cumpărat în anul 2007 și un teren în intravilan de 1100 de metri pătrați cumpărat în anul 2011. 


    Declaraţia ofiţerului a fost actualizată în primăvara lui 2017Foto: arhivă personală
Declaraţia ofiţerului a fost actualizată în primăvara lui 2017Foto: arhivă personală

El este titularul unui apartament de 80 de metri pătrați situat în București, primit cu titlu de donație de la părinți în anul 2015 iar soția sa mai deține un apartament de 220 de metri pătrați cumpărat în anul 2011. 

Conform declarației de avere din 2017, colonelul Cătălin-Răzvan Paraschiv mai avea la acea vreme două mașini, un Renault Laguna și un Matiz dar și două credite, unul la ING, în valoare de 16.000 de euro și care era scadent în octombrie 2016 și unul luat la Garanti, în valoare de 57.000 de euro, scadent la 20.04.2038. 

Ziarul Click! cere Jandarmeriei și ministrului de interne să publice numele celui care a coordonat represiunea împotriva românilor care au demonstrat pașnic în Piața Victoriei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net