De cascadorii râsului! Muncitorii au spart o altă stradă decât cea care trebuia reparată

8-act-strada.jpg

Așa arată strada Alexandru Ioan Cuza, după ce „Dorel” a abandonat șantierul
Foto: adevarul.ro
Citeste tot despre: 

Cine lovește din nou? “Dorel”, muncitorul nepriceput devenit faimos în urma reclamelor televizate la coniac. Un proiect de reabilitare a nouă străduțe din Galați s-a dovedit un eșec. Cu câteva zile înainte de termenul de predare a lucrării, pe opt dintre străzi nu s-a făcut nimic, iar în singurul loc unde au muncit constructorii se află pe o altă stradă!

Proiectul în valoare de peste un milion de euro, care presupune reabilitarea a nouă străduțe (cu o lungime totală de 1.130 de metri) din cartierul gălățean „Valea Orașului”, e o lucrare compromisă. În urma unor erori, constructorii au muncit, în vara trecută, pe o stradă ce nu figurează în lista celor vizate de proiect, apoi totul a fost lăsat baltă timp de un an. Fără ca nimeni să observe, echipa de muncitori a trecut, după ce a scos pavajul și asfaltul de pe o bucată de circa 80 de metri din strada George Enescu, pe o altă arteră, Alexandru Ioan Cuza, netrecută în contractul de execuție. Localnicii le-au atras atenția lucrătorilor că pe panoul care anunța lucrările este trecută o adresă greșită și că se află pe strada Alexandru Iona Cuza. Muncitorii au continuat însă treaba, fără să le pese de reclamații, scrie adevarul.ro.

„Păreau mai curând interesați de bordurile și pavajele din granit. Sunt foarte vechi și am auzit că se vând cu bani buni. Le-au demontat cu grijă, au nivelat un pic pământul, au aruncat niște borduri noi, din beton, apoi duși au fost”, povestește Mircea Șerban, un locuitor al zonei. În prima fază, autoritățile au susținut că se lucrează unde trebuie, dar la scurt timp șantierul a fost abandonat. Locuitorii zonei sunt supărați, întrucât strada neterminată arată oribil.

Loading...