De azi, se circulă pe încă 7,5 km din Centura de Nord a Capitalei

Ultima actualizare:

    Lucrările pe sectorul A1-DN7 au început în 2013
Lucrările pe sectorul A1-DN7 au început în 2013

Blocajele rutiere de pe Centura Capitalei îi chinuie pe bucureșteni și nu numai, de ani buni. În tot acest timp, autoritățile s-au mișcat cu încetinitorul, dând impresia că nu le pasă. După mult timp de la ultima inaugurare, astăzi, au fost deschiși circulației încă 7,5 km al Centurii de Nord.

Așadar, de vineri, se poate circula pe patru benzi pe cei 7,5 km de șosea, cuprinsă între A1 (București-Pitești) și DN 7.

Lucrările, în valoare de peste 100 de milioane de lei fără TVA, au demarat pe acest sector în luna mai a anului 2013, dar au stagnat o perioadă importantă de timp.

La ora actuală, pe majoritatea Centurii de Nord-Vest a Capitalei se circulă pe patru benzi, cu excepția unei porțiuni de 400 de metri, în zona km 57, unde lucrările urmează să se încheie la jumătatea lunii octombrie.

CNAIR SA a scos la licitație, în prima parte a acestui an și proiectul de modernizare la patru benzi a sectorului  DN2-A2, aflat în  Nord-Estul Centurii Capitalei, contract pentru care au fost deja deschise ofertele.

Se preconizează că aceste lucrări se vor încheia la sfârșitul anului 2019 și astfel circulația pe întreaga Centură de Nord a Bucureștiului se va putea desfășura pe patru benzi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net