De astăzi, se fac operaţii pe cord la Spitalul «Marie Curie» din Capitală

Ultima actualizare:

    Micuţa de 6 luni poate fi luată în  braţe de părinţii ei
Micuţa de 6 luni poate fi luată în braţe de părinţii ei

Primele operaţii pe cord de la Spitalul de copii "Marie Curie" din Capitală vor fi realizate, începând de astăzi, de o echipă de specialişti italieni de la clinica San Donato din Milano, potrivit Mediafax.

În vederea desfăşurării în condiţii optime a misiunii, duminică, o echipă de specialişti a verificat toată aparatura şi echipamentele medicale din sala de operaţie şi terapie intensivă din cadrul spitalului, toate fiind în stare de funcţionare, pregătite pentru începerea intervenţiilor.

Misiunea va dura până joi, timp în care se vor efectua mai multe operaţii pentru corectarea unor malformaţii congenitale cardiace.

Departamentul de Cardiochirurgie pediatrică al Spitalului de copii "Marie Curie" a fost amenajat şi dotat în urma unei investiţii totale de aproximativ 4.200.000 de euro, din care: aproximativ 1.500.000 de euro din donaţii publice strânse de Asociaţia Inima Copiilor, aproximativ 2.300.000 euro oferiţi de Ministerul Sănătăţii pentru aparatura medicală, restul sumei provenind din alte donaţii şi sponsorizări către unitatea sanitară.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net