De 1 Mai, s-au făcut… ”praf”! Probleme cu drogurile, pe Litoral

droguri.jpg

droguri litoral mamaia petrecere turisti
Litoralul a fost impanzit, printre altele, si de droguri pentru amatorii de senzatii tari
Foto: Click!

Polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, sub coordonarea procurorilor DIICOT, cercetează nu mai puțin de 21 de persoane, sub acuzația de trafic de droguri de risc și de mare risc, după ce le-au depistat pe litoral, în minivacanța de 1 Mai, având asupra lor substanțe interzise.

Dintre acestea, 15 sunt cetățeni străini. Până în prezent, oamenii legii au întocmit opt dosare penale. Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, începând cu data de 27 aprilie, oamenii legii desfășoară activități specifice depistării traficanților și consumatorilor de droguri, cu precădere în stațiunea Mamaia.

De altfel, ieri dimineața, doi tineri, unul din București și altul din Marea Britanie, au avut nevoie de intervenția cadrelor medicale, în zona unui festival de muzică electronică din Mamaia, din cauză că abuzaseră de consumul de droguri. Unul era în stare de inconștiență, iar celălalt extreme de agitat.

Loading...

Citește și

  • Şi-au deschis o firmă de transport, au cumpărat câteva tiruri şi cărau marfă peste hotare. Nimeni nu ştia că sub acest paravan, George Săman şi Liviu Bângă făceau bani din droguri. Şi nu puţini: 1.000 de euro la kg de prafuri ajuns la destinaţia finală.

  • captura, droguri, cocaina

    Viaţa bate filmul! Acest lucru se adevereşte încă o dată în cazul celei mai mari capturi de cocaină descoperită în România: 2,5 tone în valoare de peste 625 de milioane de euro. Anchetatorii spun că poliţişti români s-au infiltrat printre traficanţi şi chiar au primit bani de la aceştia pentru serviciile lor.

  • jef, caine, politist, droguri, covasna, misiuni

    Are 7 ani și este un angajat model. Jef, câinele-polițist, de la Covasna le dă peste cap planurile traficanților de droguri. Găsește chiar și marfa ascunsă în pereți.

  • Mamă-eroină! Maria Zamfir (56 de ani) şi-a scăpat băiatul dependent de droguri din ghearele morţii, dar acum ea a ajuns să-şi numere zilele după ce s-a îmbolnăvit foarte grav. Fiul ei a fost victima drogului Krokodil, considerat unul dintre cele mai periculoase din lume.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1