A dat foc seifului să ascundă că a furat 150.000 €

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Se face lumină în cazul incendiului care a avut loc la 30 noiembrie în sediul sucursalei judeţene BCR din Ploieşti. Dacă la început s-a crezut că banii care lipseau din seif au fost cuprinşi de flăcări, anchetatorii au urmărit imaginile de pe camerele de supraveghere şi au stabilit că aceştia au fost furaţi.

Carmen Nicoleta Dănilă lucrează ca supervizor la unitatea bancară şi avea acces în încăperea unde se aflau banii.

Împreună cu Constantin Daniel, coordonator centru procesare la BCR, femeia a furat din camera de tezaur suma de 150.000 de euro. Câteva ore mai târziu, pentru a ascunde fapta, a pătruns singură în Camera Tezaurului şi a incendiat locul unde erau depozitaţi banii.

Jaful de la BCR a avut loc în urmă cu două săptămâni

simeon stalpnicul png

După ce a părăsit încăperea, Carmen Dănilă nici măcar nu a anunţat personalul sau organele abilitate de izbucnirea incendiului. După vizualizarea imaginilor de pe camerele de supraveghere ale băncii, Carmen Dănilă a fost reţinută, ieri, pentru 24 de ore.

Potrivit Alinei Comăniţă, purtătorul de cuvânt în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti, Nicoleta Carmen Dănilă are probleme de sănătate şi, în prezent, se află internată la Maternitatea din Ploieşti.

Având în vedere starea femeii, procurorii nu vor cere deocamdată arestarea preventivă. Angajata BCR va fi audiată la spital, urmând ca, ulterior, să fie propusă pentru arestare preventivă. Complicele ei este cercetat în libertate pentru delapidare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net