A dat 30 de euro şi a sperat că rămâne cu Loganul

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

O greşeală dintr-un contract de închiriere a unei maşini a fost „mană cerească" pentru un timişorean pus pe căpătuială. El a profitat de o greşeală din acte şi a şantajat patronul firmei, pretinzându-i câteva sute de euro ca să returneze vehiculul.

Cosmin Ciucă ( 31 de ani), din Timişoara, a închiriat pentru o zi o Dacie Logan, pentru care a plătit 30 de euro, bărbatul urmând să folosească maşina pentru a călători în judeţ.

Angajaţii firmei i-au dat însă un contract greşit, din care reieşea că i-au împrumutat clientului o altă maşină, cu alte date ale şasiului şi cu alt număr de înmatriculare.

Ciucă a crezut că a dat norocul peste el şi a decis să păstreze maşina. Practic, cu doar 30 de euro, timişoreanul a câştigat aproape 10.000 de euro, cât valorează maşina primită.

Când au văzut că autoturismul nu mai este returnată, patronul firmei, Emil Petruse, a intrat în panică şi l-a sunat pe client.

Aşa a aflat că individul nu mai vrea să înapoieze maşina, ba chiar pretinde 600 de euro. Dacă nu, va incendia maşina sau o va duce la o firmă de dezmembrări.

Când a auzit ca maşina e la un pas să fie distrusă, Emil Petruse i-a alertat pe poliţişti. „Nu am mai păţit aşa ceva cu vreun client. I-am căutat pe poliţişti, iar acestia au descoperit că maşina urma să fie dusă la dezmembrări sau incendiată", spune Emil Petruse.

simeon stalpnicul png

Acum, timişoreanul este cercetat pentru furt calificat şi şantaj. „Am crezut că norocul e de partea mea. Aveam nevoie de cei 600 de euro. I-am spus patronului că îi dau foc la maşină, dar acum regret ce am făcut", spune Ciucă. Bărbatul riscă până la 15 ani de închisoare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net