Dăruiește și tu! Cadouri de Crăciun pentru 9.000 de copii nevoiaşi

Ultima actualizare:

    Elevii din Capitală și Ilfov aduc cadouri ce vor merge la 9.000 de copii din cele mai sărace 17 județe din țarăFOTO: Click!
Elevii din Capitală și Ilfov aduc cadouri ce vor merge la 9.000 de copii din cele mai sărace 17 județe din țarăFOTO: Click!

Participă și tu la Campania ”Zâmbetul din cutie”! Elevii din Capitală și Ilfov aduc cadouri ce vor merge la 9.000 de copii din cele mai sărace 17 județe din țară. Este simplu: un copil din Capitală pune într-o cutie de pantofi un cadou de suflet pentru un copil din cealaltă parte a ţării.

Asociația Șansa Ta, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti (ISMB), alături de 60 de şcoli şi grădiniţe din Bucureşti şi Ilfov, organizează şi în acest an campania naţională de Crăciun „Zâmbetul din cutie”. În cadrul celei de-a VII-a ediţii, 9.000 de copii din cele mai sărace 17 judeţe ale ţării se vor bucura de surprize de sărbători.

Campania „Zâmbetul din cutie” este cea mai amplă acţiune a Asociaţiei Şansa Ta, ajunsă acum la a patra ediţie. Conceptul este simplu: un copil din Capitală pune într-o cutie de pantofi un cadou de suflet pentru un copil din cealaltă parte a ţării, menţionând dacă acest dar este pentru un băieţel sau pentru o fetiţă şi vârsta aproximativă. Prin intermediul asociației, acest cadou ajunge la destinatar şi astfel magia Crăciunului intră în casele familiilor aflate în dificultate

Până pe data de 10 decembrie, elevii şi preşcolarii din Capitală şi Ilfov vor aduna, în cadrul instituţiilor de învăţământ de care aparţin, daruri selectate şi împachetate de ei. Acestea vor fi strânse într-un depozit al Romaero şi încărcate apoi în camioane, pentru a ajunge la copiii orfani sau cu posibilităţi materiale reduse din cele mai îndepărtate colţuri ale ţării. Asociaţia Şansa Ta a selectat în tot timpul anului copii şi familii nevoiaşe din ţară, care se vor bucura acum de aceste cadouri trimise de elevi.

Campania umanitară „Zâmbetul din cutie” a fost pentru prima dată organizată în anul 2012, când s-au strâns peste 17.000 de cutii de cadouri.

Cum participi la Campania „Zâmbetul din cutie”

Cei care doresc să se alăture campaniei „Zâmbetul din cutie” şi să trimită un cadou pentru copiii nevoiaşi pot contacta Asociaţia Şansa Ta: 0744 910 487,

asociatia_sansata@yahoo.com.

Date de contact Asociația Șansa Ta: Tel/Fax: 031 822 24 57; Mobil: 0744 910 487

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
image
actualitate.net
image
actualitate.net