„Dăruiește cât poți, ia cât ai nevoie” – când un experiment la metrou depășește un scenariu de film (P)

Ultima actualizare:

Un panou plin cu bani... Nu este un lucru pe care îl poți vedea în fiecare zi. Dar s-a întâmplat zilele trecute în București, la stația de metrou Piața Victoriei: un panou plin cu bani, deasupra căruia scria "Dăruiește cât poți, ia cât ai nevoie" – un experiment social realizat de Ferratum Money și Flick Domnul Rimă.

„Vreau să vedem cât de oameni suntem noi românii”, spunea Flick la începutul acestei campanii.

Călătorii din acea dimineață au prins repede ideea iar cei mai multi dintre ei au ales să dăruiască bani pentru cei ce aveau mai multă nevoie în acel moment. Au sosit cupluri de îndrăgostiți, profesori, elevi, chiar și mămici alături de copii, iar fiecare a decis să se alăture acestei campanii atașând diferite bancnote pe panoul Ferratum Money.

O doamna cu o pensie de numai 600 Lei a insistat să dăruiască bani pentru cei ce au nevoie.

„Cât de tare! O doamna care lucrează în curățenie, n-a venit să facă curățenie pe panoul acesta, a venit -pur și simplu- și a pus 5 lei. Cât de tare!” a fost reacția plină de uimire a lui Flick.

Indiferent de suma dăruită, toți cei ce au luat parte la acest experiment erau plini de zâmbete și bucuroși că pot ajuta pe cineva.

„Să vă zic ce am constatat, foarte mulți doar au donat.” – Flick Domnul Rima.

La urma urmei, toată lumea are zile rele și zile bune. Uneori avem nevoie de o mâna de ajutor și uneori putem fi noi cei ce oferă acea mâna de ajutor. În cele 3 ore petrecute la metrou, zeci de oameni s-au oprit la panoul Ferratum Money. Majoritatea a ales să dăruiască bani.

Românii știu în continuare să fie oameni și să dăruiască.

 „Video-ul realizat la metrou poate părea o parte a unei noi campanii publicitare sau a unei tehnici de marketing, însă scopul principal a fost să scoată în evidență generozitatea și compasiunea oamenilor. Astfel am vrea să îi mulțumim lui Flick și oamenilor cu inițiativă pentru implicarea în această frumoasă campanie”, spun cei de la Ferratum Money.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net