Darius Vâlcov, în arest la domiciu

Ultima actualizare:

    Darius Vâlcov
Darius Vâlcov

Darius Vâlcov, fostul ministru al Finanţelor, va fi judecat în arest la domiciliu, a decis Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Instanța a respins cererea DNA privind arestarea preventivă a lui Vâlcov, acuzat de trafic de influență, urmând ca acesta să stea în arest la domiciliu pe o perioadă de 30 de zile, informează România Tv.

Pe durata celor 30 de zile, Darius Vâlcov poate părăsi imobilul unde locuiește pentru prezentarea în fața organelor judiciare, la chemarea acestora.

Copia deciziei se va comunica autorității desemnate cu supravegherea lui Vâlcov, respectiv Poliția orașului Slatina, Serviciului Public Comunitar de Evidență a Persoanelor și organelor de frontieră. Decizia nu este definitivă, iar DNA poate face contestație.

Unde a ținut ascuns seiful cu lingouri

Procurorii DNA vin cu noi amănunte din dosar. După ce au anunțat că au găsit un seif plin cu bani, trei lingouri de aur și trei tablouri de valoare, aceștia spun că și unde l-a ținut Vâlcov ascuns o vreme. Mai exact, în casa deputatului PSD Daniel Bărbulescu, un apartament din Slatina, informează România TV.

Bărbulescu a fost audiat de procurori şi are calitatea de martor-denunţător în dosarul în care s-a cerut reţinerea lui Darius Vâlcov pentru trafic de influenţă.

image
image
image
image
image
image
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net