Darius Vâlcov, în arest la domiciu

darius-valcov.jpg

Darius Vâlcov
Citeste tot despre: 

Darius Vâlcov, fostul ministru al Finanţelor, va fi judecat în arest la domiciliu, a decis Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Instanța a respins cererea DNA privind arestarea preventivă a lui Vâlcov, acuzat de trafic de influență, urmând ca acesta să stea în arest la domiciliu pe o perioadă de 30 de zile, informează România Tv.

Pe durata celor 30 de zile, Darius Vâlcov poate părăsi imobilul unde locuiește pentru prezentarea în fața organelor judiciare, la chemarea acestora.

Copia deciziei se va comunica autorității desemnate cu supravegherea lui Vâlcov, respectiv Poliția orașului Slatina, Serviciului Public Comunitar de Evidență a Persoanelor și organelor de frontieră. Decizia nu este definitivă, iar DNA poate face contestație.

Unde a ținut ascuns seiful cu lingouri

Procurorii DNA vin cu noi amănunte din dosar. După ce au anunțat că au găsit un seif plin cu bani, trei lingouri de aur și trei tablouri de valoare, aceștia spun că și unde l-a ținut Vâlcov ascuns o vreme. Mai exact, în casa deputatului PSD Daniel Bărbulescu, un apartament din Slatina, informează România TV.

Bărbulescu a fost audiat de procurori şi are calitatea de martor-denunţător în dosarul în care s-a cerut reţinerea lui Darius Vâlcov pentru trafic de influenţă.

 

 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1