Darius Vâlcov, 23 de zile după gratii

valcov.jpg

darius valcov, arest preventiv
Vâlcov e acuzat de trafic de influență, infracțiune săvârșită pe vremea când era primarul Slatinei

Fostul ministru de finanțe, Darius Vâlcov, își va petrece următoarele 23 de zile duăp gratii, au decis judecătorii Instanței Supreme. Vâlcov e acuzat că a intervenit în procesul de atribuire a unor contracte publice, pe când era primar al orașului Slatina.

Decizia Instanței Supreme nu mai poate fi contestată de fostul ministru, motiv pentru care Vâlcov va sta după gratii în următoarele 23 de zile. Măsura arestului preventiv a fost dispusă de judecători în urma contestației depuse de procurorii DNA. Aceștia nu au fost de acord cu plasarea lui Vâlcov în arest la domiciliu, măsură luată de instanță la 26 martie.

Fostul ministru al Finanţelor a fost arestat la domiciliu din 26 martie, după ce judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Înalta Curte de Casație și Justiție a respins cererea procurorilor Direcţiei Naţionale Anticorupţie de arestare preventivă a lui Vâlcov.

 

 

Loading...

Citește și

  • Din 2009 şi până în 2012. Aceasta este perioada în care ministrul Bugetului, Darius Vâlcov este acuzat de DNA că a luat mită două milioane de euro, în calitate de primar al Slatinei. În acelaşi dosar, urmaşul său la cârma localităţii, Minel Prina, a fost deja reţinut de procurorii anticorupţie.

  • Daruis Valcov, ancheta, DNA, mita

    Fostul ministru de finanțe, Darius Vâlcov, cercetat de DNA pentru că ar fi obținut 2 milioane de euro sub formă de mită când era primar al Slatinei, e cercetat într-un nou dosar. DNA a cerut arestarea lui Vâlcov pentru fapte de corupție, săvârșite în timpul mandatului de senator și în când deținea funcția de ministru.

  • nud renoir, tablou, darius valcov

    O lucrare celebră, aparținând pictorului impresionist francez Pierre Auguste Renoir, care a fost cumpărată cu peste 114.000 de euro, a fost găsită de procurori în seiful unui apropiat al fostului ministru Darius Vâlcov. Tabloul a fost pitit de Fisc în comuna Osica de Sus, județul Olt.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1