Daniela, bătută şi obligată să se prostitueze?

Ultima actualizare:

    Vecinii spun despre elevă  că era o fată liniştită şi respectuoasă. Nici de la şcoală nu  chiulea, dar avea probleme  la matematică şi rămăsese  de mai multe ori corigentă
Vecinii spun despre elevă că era o fată liniştită şi respectuoasă. Nici de la şcoală nu chiulea, dar avea probleme la matematică şi rămăsese de mai multe ori corigentă

Cazul tinerei de 15 ani din localitatea harghiteană Gheorgheni, acuzată de prostituţie la şcoală, se complică. Bunica fetei susţine că aceasta a făcut sex cu diverşi indivizi la presiunile unei colege mai mari, care ar fi ameninţat-o cu sechestrarea.

"Daniela este extrem de afectată. Noaptea nu poate să doarmă, se trezeşte speriată şi plânge, a slăbit şi merge la psiholog", aşa începe mărturisirea bunica tinerei de 15 ani.

Bătrâna susţine că nepoata ei este doar o victimă în toată această poveste şi că Daniela ar fi fost obligată să se prostitueze de o colegă cu un an mai mare, pe nume Silvia Silverster.

Ea îi căuta «clienţii» şi tot ea îi stabilea întâlnirile, dându-i mesaje pe telefonul mobil în care îi preciza locul în care fata urma să întreţină relaţiile sexulale.

De altfel, telefonul mobil al fetei de 15 ani a fost ridicat de poliţişti ca probă în acest caz. Mai multe surse susţin că fata ar fi primit 5 lei pentru o partidă de sex oral. Bătrâna a afirmat că Daniela era ameninţată cu bătaia dacă va îndrăzni să spună cuiva ce i se întâmplă sau dacă va refuza să se prezinte la întâlniri.

„Fata cea mare, Silvia, i-a căutat clienţii şi i-a zis: «Dana, dacă nu mergi să faci cu ăia, o să fii bătută şi sechestrată»", a spus bunica victimei, pentru Mediafax.

Bătrâna a susţinut că, atunci când fata a început să povestească unor prieteni prin ce este silită să treacă, mai mulţi băieţi au bătut-o.

Cu toate acestea, poliţiştii susţin în continuare că nu sunt probe care să arate că fata a fost obligată să facă sex sau că a primit bani pentru asta.

„Avem 12 suspecţi, toţi minori, care sunt acuzaţi de act sexual cu un minor. Nu excludem faptul că cercul de suspecţi s-au putea extinde cu încă câteva persoane. În acest moment nimeni nu este reţinut în acest caz, iar cercetările continuă", a spus Gheorghe Filip, purtător de cuvânt la Poliţia Harghita.

Tocmiţi cu bani ca să-şi retragă plângerea

După ce cazul a ajuns în atenţia anchetatorilor, mama unuia dintre băieţii cu care Daniela a întreţinut raporturi sexuale a venit la uşa părinţilor ei, oferindu-le bani ca să-şi retragă plângerea de la Poliţie.

"A venit mama unui băiat, nu-i ştiu numele, ca să ne plătească cu bani. Mie nu-mi trebuie bani, să se rezolve cazul, oricât suntem noi de săraci, nu vrem să rămână aşa, că azi s-a întâmplat necazul la noi, iar mâine la altcineva, îşi vor bate joc de altă fată. Dacă este lege, să se facă dreptate, să nu ţină nici cu noi, nici cu ceilalţi", a spus bunica victimei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net