Daniel Breaz a fost 3 ore la Ministerul Educației. Apoi a plecat în concediu

daniel_breaz-ministrul_culturii-ministrul_educatiei.jpg

Daniel Breaz, a fost 3 ore la Ministerul Educației. Apoi a plecat în concediu
Daniel Breaz, a fost 3 ore la Ministerul Educației. Apoi a plecat în concediu
FOTO: Facebook

Ecaterina Andronescu a fost revocată din funcție, iar luni, 5 august, a predat Ministerul Educației interimarului Daniel Breaz, titular la Ministerul Culturii. După trei ore, noul ministru a părăsit clădirea și a intrat în concediu.

Ne-am pricopsit cu un ministru interimar la Educație, după ce Ecaterina Andronescu a fost revocată din funcție pentru o afirmație nepotrivită. Ministrul interimar Daniel Breaz este și titular la Ministerul Culturii. A venit luni, 5 august, să preia fotoliul de la Educație, a semnat hârtiile de primire, iar după trei ore a plecat în concediu de odihnă, ne-au spus funcționari din Ministerul Educației.

Daniel Breaz trebuia să fie prezent astăzi, 8 august, la ședința de Guvern și să facă propunere pentru data când va începe noul an școlar.

Cine este Daniel Breaz, ministrul interimar la Educație

Daniel Breaz este ministru titular la Cultură, iar din 5 august este și interimar (pentru 45 de zile) la Ministerul Educației.

Daniel Valer Breaz, senator PSD de Alba, are 44 de ani şi este rectorul Universităţii 1 Decembrie 2018 din Alba Iulia, fiind profesor de matematică. Câștigă peste 26.000 de lei pe lună.

A absolvit Facultatea de Matematică-Informatică din cadrul Universităţii "Babeş-Bolyai" Cluj-Napoca.

În 2002, a obţinut titlul de doctor în matematică, specializarea analiză matematică, la "Babeş-Bolyai".

Daniel Breaz este ministru al Culturii din noiembrie 2018, când l-a înlocuit pe George Ivașcu. Ca senator PSD, face parte din Comisia pentru muncă, familie şi protecţia socială şi din comisia pentru cultură şi media.

Citește și

Se amână școala? Se discută la Guvern începerea cursurilor la 16 septembrie

Calendarul anului școlar 2019 – 2020. Dispare o vacanță

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1