Dăncilă:”Nu-mi voi da demisia sub nicio formă atât timp cât mă susţin preşedintele PSD şi coaliţia”

Ultima actualizare:

    Premierul Viorica Vasilica Dăncilă este acuzată de președintele României de incompetență
Premierul Viorica Vasilica Dăncilă este acuzată de președintele României de incompetență

Premierul Viorica Dăncilă a risipit încă o dată joi, speculațiile privind demisia. Prezentă la ședința Consiliul Naţional al pensionarilor PSD, șeful Guvernului a anunțat că are sprijinul preşedintelui partidului, Liviu Dragnea şi al coaliţiei de guvernare și rămâne în funcție, relatează news.ro.

”Sunt un om responsabil, am fost 9 ani europarlamentar şi am responsabilitate faţă de cetăţenii României şi faţă de România de a merge pe drumul drept, de a nu crea instabilitate în ţara mea(…). Eu vreau ca fiecare să vadă în România un exemplu, un exemplu creat de PSD din punct de vedere al creşterii economice şi vreau să duc la capăt mandatul cu care am pornit la drum”, a afirmat Viorica Dăncilă în aplauzele pensionarilor PSD.

Preşedintele Klaus Iohannis a spus, luni seară, că este imperioasă demisia premierului Vorica Dăncilă, pentru "a face loc unor oameni responsabili şi competenţi". "Este din ce în ce mai vizibil că Dragnea şi ai lui nu au nicio soluţie pentru o guvernare bună şi eficientă", a arătat cel mai important om din statul român

image
image
image
image
image
image
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net