Dan Voiculescu: «Întotdeauna e bine să speri și într-o achitare»

Ultima actualizare:

    Dan Voiculescu
Dan Voiculescu

Dan Voiculescu a declarat marţi, înainte de reluarea dezbaterilor în dosarul privatizării Institutului de Cercetări Alimentare (ICA), că “întotdeauna e bine să speri și într-o achitare”, dar că este “pregătit pentru orice”, scrie Mediafax.

“Eu sper să fie completul de judecată de bună-credință și să judece corect. Dacă nu, eu sunt pregătit pentru orice, nu mi-e frică. În momentul în care într-o bătălie cu șeful statului care are toate pârghiile serviciilor secrete, lupta e grea (...) Întotdeauna e bine să speri și într-o achitare”, a spus el, la intrarea în sediul Curţii de Apel Bucureşti (CAB).

Referitor la infracţiunea de spălare de bani pentru care este judecat, Voiculescu a subliniat că nu are “niciun amestec”. “Am spus și doamneii judecător: am făcut o donație, în condițiile în care există un NUP din care rezultă ca privatizarea a fost legală. De unde până unde ideea că știam că e obținut din infracțiuni?”, a susţinut Voiculescu.

Dezbaterile de marţi în dosarul privatizării ICA au fost reluate, de la ora 10.00, la CAB, avocaţii urmând să susţină pledoariile finale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net