Dan Voiculescu e pus sub control judiciar. A ajuns obligat la Poliție

Ultima actualizare:

Dan Voiculescu, care a fost audiat timp de aproape patru ore la DNA, este cercetat, sub control judiciar, pentru șantaj. El este acuzat că i-ar fi amenințat, direct sau prin intermediari, pe trei oameni de afaceri.

UPDATE, ora 13.30

La acestă oră, Dan Voiculescu s-a prezentat la Inspectoratul Județean de Poliţie Ifov de care aparține pentru a fi luat în evidență, așa cum îi obligă legea pe cei care se află sub control judiciar.

Aceștia au depus denunțuri impotriva lui Voiculescu în care susțin că au fost amenintați, în perioada 2007-2012, să încheie contracte de publicitate cu trustul său de presă, altfel vor fi țintele unei campanii agresive de discreditare, anunță Pro TV. Nicolae Palfi, Octavian Cretu (Romaqua) și Nelu Iordache (Romstrade) ar fi printre cei șantajați de Voiculescu. Sub această amenințare, unul dintre ei, arată procurorii DNA, i-ar fi achitat lui Voiculescu 900.000 euro sub forma a cinci contracte de publicitate. Un al doilea om de afaceri, a refuzat să cedeze șantajului, iar firma sa a avut de suferit fiind imediat atacată prin emisiunile difuzate la posturile Antena 1 și Antena 3. În urma audierilor, anchetatorii au dispus controlul judiciar împotriva lui Dan Voiculescu. Asta înseamnă ca nu are voie să părăsească țara fără să anunțe autoritățile, trebuie să se prezinte la poliție pentru control ori de cate ori e chemat și să nu ia legatura cu martorii. Daca nu respectă aceste lucruri patronul trustului Intact ar putea fi arestat preventiv. La ieșirea din sediul DNA, Voiculescu a declarat ca totul este o înscenare. “Nu-i cunosc. Ce înregistrări să existe dacă eu nu-i cunosc? Sunt declarații mincinoase. E o minciuna ordinară!”, a spus Dan Voiculescu. Acesta a contestat decizia magistraților.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensie punct de pensie carte de munca carnete de munca calcule pensii lista
image
image
image
image
image
image
iluzie optica jpg
lufăr webp
Podul lui Ștefan cel Mare FOTO Tele1 Bacău (1) jpg
jurnalist reportaj jpg
pensie jpeg
pupaza pexels jpg
schelet arhiva jpg
Valea Cernei și Cernișoarei, după inundatii  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (90) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net