Dan Șova poate merge după gratii

Ultima actualizare:

    Dan Șova ar putea ajunge după gratii dacă senatorii îi ridică imunitatea
Dan Șova ar putea ajunge după gratii dacă senatorii îi ridică imunitatea

UPDATE. Ora 11.30. 95 de senatori au votat ”pentru” arestarea preventivă a senatorului Dan Șova. Plenul Senatului a votat astăzi, 3 decembrie, de la ora 10.00, asupra cererii DNA de arestare preventivă a lui Dan Șova. Cei mai mulți parlamentari au declarat că vor vota ”pentru”.

UPDATE. Ora 11.30. Senatorul dan Șova poate fi arestat, au decis colegii săi din Senat. Au fost 95 de votutir ”pentru” și 30 ”împotrivă”, informează digitv.ro.

UPDATE ora 10.30. La şedinţă sunt prezenţi 115 din totalul de 165 de senatori. Cvorumul de lucru este de 84 de senatori, iar aprobarea cererii se face cu votul majorităţii celor prezenţi. Votul este secret cu bile.

”S-a prezentat în faţa dvs un dosar de 3000 de file, acel dosar se referă la două infracţiuni- abuz în serviciu şi trafic de influenţă. Din cele 3000 de file doar 60 de pagini sunt legate de mine. Nu sunt probe, sunt un denunţ si ordonanţele procurorilor. În afară de denunţ nu există nici o probă, există un denunţ. Atât”, a spus Şova.

PSD şi PNL au anunţat că vor vota pentru încuviinţarea cererii Justiţiei în cazul senatorului Dan Şova, în timp ce preşedintele Senatului şi lider ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, le-a recomandat senatorilor ALDE să voteze împotriva solicitării de reţinere şi arestare preventivă a acestuia.

ORA 9.00 Plenul Senatului se reunește astăzi pentru a se pronunța prin vot asupra cererii DNA privind încuviințarea reținerii și arestării preventive a social-democratului Dan Șova.

Ședința va începe la ora 10.00. Este nevoie de participarea a cel putin 84 din totalul de 165 de senatori.

DNA îl acuză pe Șova că, în perioada octombrie 2011 - iulie 2014, ar fi pretins sume de bani și a primitî in total 100.000 de euro de la o persoană denunțătoare, în schimbul traficării influenței sale pe lângă Mihai Balan, director general al CET Govora SA, astfel încât acesta să semneze un contract de asistență juridică cu o anumita societate de avocatură, contract de tip abonament lunar, la o valoare de 10.000 euro/lună.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net