Dan Şova a ajuns la ICCJ. Află azi dacă rămâne în arest la domiciliu

Ultima actualizare:

    Dan Șova a ajuns la ÎCCJ în jurul orei 9.00 (foto: romaniatv.net)
Dan Șova a ajuns la ÎCCJ în jurul orei 9.00 (foto: romaniatv.net)

Senatorul PSD Dan Șova a ajuns, luni dimineață, în jurul orei 9.00, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, unde magistrații i-au în discuție contestaţia procurorilor DNA împotriva plasării la domiciliu a politicianului.

Acuzat de trafic de influență în legătură cu un contract de asistență juridică de la CET Govora, senatorul Dan Șova a fost plasat în arest la domiciliu, vineri, după 24 de ore de reținere.

DNA a făcut contestație, iar, luni, magistrații o judecă.

Șova a ajuns la sediul ÎCCJ, dar nu a făcut nicio declarație.

Potrivit ordonanței de reținere, „în perioada octombrie 2011 - iulie 2014, inculpatul Șova Dan-Coman a pretins sume de bani și a primit în total 100.000 de euro de la o persoană denunțătoare, în schimbul traficării influenței sale reale pe care o avea pe lângă inculpatul Bălan Mihai, director general al centralei de energie termică CET Govora SA, astfel încât acesta din urmă să asigure încheierea unui contract de asistență juridică cu o anumită societate de avocatură, contract de tip abonament lunar, la o valoare de 10.000 euro/lună”.

image
image
image
image
image
image
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net