Dan Helciug vrea să fie Primar în Orașul cu Chef de Viață

Ultima actualizare:

Dan Helciug este cântăreț, actor și compozitor. De-a lungul timpului a creat piese care au devenit imnuri, cea mai cunoscută fiind ”Trăiască Berea”. Împreună cu trupa sa ”Spitalul de Urgență” a avut peste 4000 de concerte cu participări la festivaluri naționale și internaționale.

El intră în cursa pentru postul de Primar al Orașului cu Chef de Viață. Acesta promite primul Spital de Urgență unde veți primi transfuzii cu bere (fără card de sănătate). În mod absolut evident, OBRRC este partidul care îl susține categoric pe tot parcursul campaniei.

Artistul dorește să aducă o schimbare în viața cetățenilor Orașului cu Chef de Viață. El consideră că oamenii sunt ”obsedați de apă” și că ar trebui să o înlocuiască cu bere rece. Cântărețul se angajează să înlocuieacă apa de gură, cu bere de gură, ”pentru o respirație proaspată ca hameiul”.

Dan Helciug vrea să câștige Primăria Orașului cu Chef de Viață și promite că toți susținătorii lui vor primi ”Bere rece din belșug” și își ia angajamentul să inaugureze prima stație de Berepurare.

Alți 3 candidați cu promisiuni mărețe intră în cursă: Anda Adam, Dan Badea și independentul Mihai Meiroș, iar electoratul e mobilizat masiv la vot.

Ah, și să nu uităm de mita berectorală,premii. Toți alegătorii:

  • Primesc un metru de bere garantat la Joia de Ieșeală în Berăria H
  • Participă la tombola pentru o excursie în Dubai pentru 2 persoane oferită de Premio Travel
  • Electoratul poate vota până pe 29 martie online pe www.berariah.ro/voteaza sau la secțiile de votare amenajate chiar în Berăria H.
image
image
image
image
image
image
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net