Dan Diaconescu va fi adus cu mandat la procesul lui Cioacă

Ultima actualizare:

    Dan Diaconescu
Dan Diaconescu

Dan Diaconescu va fi citat cu mandat în dosarul în care Cristian Cioacă este acuzat că a violat corespondenţa Elodiei. La termenul de astăzi au fost citaţi trei martori, dar Dan Diaconescu nu s-a prezentat la proces.

Afaceristul este unul dintre cei trei martori care a lipsit astăzi de la procesul lui Cioacă, însă la următorul termen va fi adus cu mandat, potrivit România TV.

Potrivit anchetatorilor, Cristian Cioacă ar fi luat legătura cu hacker-ul care l-a ajutat să spargă mailul Elodiei prin intermediul lui Dan Diaconescu, care ulterior a dat publicităţii aceste mailuri.

Cristian Cioacă este acuzat de violarea corespondenţei şi astăzi a ajuns la judecătoria Braşov unde se rejudecă acest dosar.

În sala de judecată a fost însă mama Elodiei. Femeia susţine că dosarul se tergiversează ca fostul ei ginere să scape basma curată.

De cealaltă parte, avocata lui Cioacă susţine că Cioacă a spart mail-ul ca să descopere informaţii care l-ar fi ajutat să o găsească pe Elodia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net