Dan Diaconescu revine pe micul ecran! Va colabora cu un important post de ştiri

Ultima actualizare:

    Dan DiaconescuFoto: Arhiva Click
Dan DiaconescuFoto: Arhiva Click

A făcut audienţe record cu OTV, iar după un an şi jumătate de absenţă de pe micile ecrane, Dan Diaconescu revine la televizor. Nu la postul care l-a consacrat, ci la România TV.

Realizatorul va avea propriul spaţiu de emisie, conform paginademedia.ro, numit Dan Dianconescu În Direct. Prima ediţia va fi transmisă marţi seara, iar invitatul lui Diaconescu va fi Florin Călinescu.

Diaconescu spune că este o înțelegere în sistem barter (OTV va difuza programe România TV în Italia), că a propus varianta și postului B1 TV și că a discutat și cu Realitatea TV.

„Dintre posturile de știri, România TV se apropie cel mai mult de modelul OTV. Nu este vorba de o emisiune la România TV. Este un canal preluat de alt canal: OTV, înregistrat în Italia, este preluat de România TV, între orele 23.00 și 6.00, de luni până duminică. Dar relația este și inversă. România TV difuzează șapte ore de emisie cu mine în România, iar eu preiau șapte ore de la ei și le difuzez în Italia.”, a declarat Diaconescu pentru paginademedia.ro.

Dan Diaconescu a rămas fără postul său de televiziune, OTV, după ce Consiliul Național al Audiovizualului a decis să-i retragă licența pentru neplata unor amenzi. Diaconescu a avut câteva tentative de a relansa OTV-ul, prin preluarea unor licențe din România și prin lansarea unui post la Vatican, dar fără succes.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net