Dan Diaconescu a frecat rufe un an pentru trei zile libere

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

”Domnul senzaţional”, condamnat într-un dosar de şantaj, a muncit din greu la spălătoria penitenciarului Jilava, iar pentru asta el a fost răsplătit cu trei zile libere, pe care le-a petrecut cu familia.

Condamnat în 2015 la cinci ani şi şase luni de închisoare, Dan Diaconescu (50 de ani) nu s-a bucurat de prea multe vizite din partea prietenilor pe perioada detenţiei, ci doar de a soţiei, Emi, care i-a rămas alături şi l-a susţinut. Apropiaţii familiei ne-au mărturisit chiar că fiica lui nu ştie că tatăl ei este închis. Asta a fost dorinţa lui Diaconescu: fata nu are voie să acceseze internetul şi nici să se uite la ştiri! Ea trebuie să ştie că el este plecat într-o delegaţie de muncă. Weekendul trecut, Dianconescu le-a făcut o surpriză şi a venit acasă, într-o permisie de trei zile, fără ca cineva să ştie. Într-o mare secretomanie, acesta a ieşit din penitenciar, cu foaie de voie, pe motiv de bună purtare şi, mai ales, pentru că a muncit pe brânci.

”A avut de ales între a lucra într-o tâmplărie şi spălătoria penitenciarului. A ales spălătoria şi nu i-a fost deloc uşor. Avocatul l-a sfătuit că doar aşa va obţine câteva zile libere. Nu a vrut să ştie nimeni că este acasă, nu l-a vizitat nimeni, a vrut să stea doar cu fetele lui (nr. soţia şi fiica)”, ne-a declarat o prietenă de-a lui Diaconescu. Cu siguranţă nici aşa nu a avut foarte multă linişte, mai ales că problemele cu banii s-au accentuat de când a fost închis. Vorbim despre un credit de 5 milioane de euro pe care nu l-a achitat, iar banca a început executarea silită a bunurilor sale. Din banii aceştia, Diaconescu şi-a achiziţionat două imobile, o clădire de birouri în Băneasa, pe care banca i-a luat-o deja, ca să-şi recupereze parţial împrumutul, şi vila din Primăverii. Ieri, femeia ne-a răspuns răvăşită, ascunsă după uşă şi foarte speriată. Şi-a scos inclusiv cutia poştală ca să nu mai fie hărţuită probabil de scrisorile executorilor.


    Bolizii de sute de mii de euro ai lui Diaconescu au dispărut din faţa vilei
Bolizii de sute de mii de euro ai lui Diaconescu au dispărut din faţa vilei

simeon stalpnicul png

Adio le-a spus şi limuzinelor în care au investit foarte mulţi bani. La câteva luni după ce a fost închis, bijuteriile lui pe patru roţi, un Rolls-Royce Phantom şi un Bentley Flying Spur, au fost scoase la vânzare. Singura maşină care mai e acum în faţa casei este un Land Rover Discovery 3, vechi de câţiva ani, care nu valorează nici 10.000 de euro. 

Click! spune

Dan Diaconescu a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Bucureşti la cinci ani şi şase luni de închisoare cu executare, pentru şantajarea lui Ion Moţ, fost primar al comunei arădene Zărand, precum şi a omului de afaceri Paul Petru Ţârdea. Dan Diaconescu a fost ridicat de poliţişti de acasă, în martie 2015. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
image
image
image
image
image
image
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
Soldat ucrainean cu telefonul în mână FOTO Profimedia
buletin carte de identitate foto mai
image png
anul fara vara jpg
the landlord opened the door with a pending key home selling ideas home mortgage free photo jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net